Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Два дня назад получили,на карточку.
-
Доброе утро, а когда вы получили деньги? Нам еще не пришли и это был чек или на карточку? Спасибо.
-
Сьогодні працюємо з 13:00 по 16:00. Наразі дуже багато іграшок, кухонного приладдя, білизни, гігієни та іншого. Оновлення - дозволено вхід з дітьми.
-
Доброго дня ! Є тут хтось ,хто зможе полагодити диван ,працює з меблями .Чи може хтось порекомендувати майстра .Дякую .
-
Так, були. Але я відколи на них здала (10 р тому) - від тоді і не їздила більше лол 😅
-
в мене укр права забрали після отримання проміжних, тому і питаю
-
Так, їх кастомер сервіс через чат на їх сайті підтвердив, що можна. Тому що, наші права повноцінні протягом перших 90 днів. Завантажте Turo додаток . І пройдіть регістрацію. Дуже швидко і чітко все там. Є машини від $40/за добу (+ $страхівка)
-
10+
-
Ск правам років ?
-
з першого здав, але все одно забрали
-
Чи здали Ви з першого разу knowledge test ? Забирають лише якщо: 1. Не здав з першого разу knowledge test або road test 2. 90 днів закінчились.
-
Or better go there, and ask for manager directly. Coz CSR is not very much familiar with all regulations....
-
You have to always so ak up for yourself if you know your rights and you think you r right Call them now and ask why!
-
Well Там не всі дуже обізнані сидять, якщо чесно... Їм треба казати прямо. Government of Canada allows me to drive on this license up to 3 month. Please return me back. В мене вони також забрали коли я прийшла на тест. Але я кажу хочу назад, бо маю на це право лол 😅.вони кажуть ок, здаш тест віддамо а як ні то забираємо а тобі дамо learner ... Будеш із супервайзером їздити по них, поки не отримаєш фул лайсенс
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Мені поштою прийшло до 2 тижнів (після місяця очікування як першу картку загубили 😄) То може подзвонити їм на всяк випадок за пару тижнів і спитати, чи точно відправили ))
-
Підкажіть будь-ласка, переїжджаючи з однієї провінції до іншої, чи потрібно оформлювати якісь документи в новій провінції?
-
Driver's license Medical insurance Попередити банки, операторів та всіх інших
-
Медичну страховку як мінімум
-
та вже тут
16 Jan 2023, 06:08
15484/23225
about 3 hours ago