Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую! Спробую розібратись, як це робити і пояснити мамі, бо вона вже їде в Польшу, а завтра виліт. Дякую дуже
-
Моя також приїзжала на місяць, тепер на два місяці приїздить)
-
Їй просто в аеропорту видадуть ворк перміт
-
Я згадала, що ми на етапі заповнення анкети вибирали без ворк перміту. Вже не можна це змінити?
-
А часу це багато займає (в аеропорту Ванкувера)? Буду їхати зустрічати з маленькою дитиною, не зможу довго чекати
-
Щиро дякую за пояснення!
-
Я більше години чекав WP. Бо прилетів з Азії, з Сеулу, було багато мігрантів. Три тижні тому з франкфурту прилетів, в міграції було порожньо, взагалі без черги. Залежить від рейсу Турція, Азія - буде більша черга
-
Так))) я її і використала)) просто видалила про wp, оце тепер редагую
-
Всім дуже вдячна за підказки ❤️
-
Привіт всім 👋 А у нас класні новини! Раніше цього тижня ми робили показ української комедії «Люксембург. Люксембург» від сценариста/режисера Антоніо Лукіча та отримали дуже багато позитивних відгуків. Для всіх хто пропустив чи хоче ще раз посміятися від пуза, зустріти українську коммюніті чи привести з собою канадських друзів - така нагода буде у Вівторок, 20го червня о 18:30, кінотеатр Ріо у центрі Ванкувера! Більше деталей та квитки: riotheatretickets.ca/events/25980
-
Перевірте зараз і потягом наступних 30хв. Я коли букала, то завжди відкривали нові слоти в 4:00pm
-
online.mfa.gov.ua/application