Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Если есть кто-то отзовитесь, может это некорректный адрес(
-
Муж поехал по адресу указанному в билете, а там совсем другой концерт(((
-
Ребята кто-то идет сегодня на концерт Скай?
-
Я робила довідку через сайт my CRC З загран паспортом України , заняло все хвилин 20 , коштувало якщо я не помиляюся ~60 $ Але це було для роботи , не знаю чи підходить для піару
-
Якщо цікавить пересадка в Франкфурті, то мені півгодини вистачило 2 години між рейсами було, і в дьютік встиг і каву випив
-
Чи одна авіакомпанія буде? Якщо різні, можливо прийдеться отримувати валізи і здавати знову Інколи так буває
-
А яка різниця? Вам не педалі крутити Думаю що +/- зручність всюди однакова. Здали валізи, почекали, полетіли.
-
Добрий день! Займається хтось Airbnb клінінгом у Ванкувері? Напишіть у приватний чат будьласка $25/h via transfer
-
Добрий день, може є хто наш перукар ? Дуже потрібен перукар.
-
Всім привіт! Може хтось з новоприбувших подавався на новий закордонний паспорт в Едмонтоні. Через ск. часу після подання ви отримали паспорт?
-
Обирайте те що вам зручніше і вигідніше. Подивіться по цінам на сайтах на літак і так швидше визначитесь. Ми летіли з Будапешту рік тому, компанія Lufthansa ( з собакою) але якихось особливостей я не помітила. Хіба можу порадити дивіться щоб достатньо часу було для пересадки. А ще пергляньте через яке місто буде пересадка, якщо летите цього місяця то зверніть увагу що в Німеччині відмінені деякі рейси ( не знаю чи стосується канадських). Якщо можу пригодитись звертайтесь в особисті )
-
Всем доброго вечера! Возможно в чате где-то обсуждалось, но я не в курсе. Кто знает, какие правила выезда / вьезда из страны для прибывших по CUAET, work visa? Есть ограничения? Можно ли выезжать когда хочется или надо сколько-то времени пробыть в стране? Спасибо