Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Це не вірно, якщо медогляд зроблений акредитованим лікарем то хоч у Львові хоч в Уганді. Уряд його приймає.
-
У Львові дорожче, ніж у Польщі, у Варшаві...я перед дізнавалась декілька місяців тому
-
Дякую за відповіді, будемо шукати клініки в Польщі. Але цей термін 30 днів треба дотримуватись ?
-
Якщо це умова отримання ворк перміту то так треба дотримуватись або ворк перміт анулюють
-
Дякую за допомогу .
-
Привет, может кому будет актуально:
С прошлой пятницы медосмотр в imperial medical clinic стоит на 60$ дороже (врач не 100, а 160$ теперь)
-
Бажаю здоров’я! Підкажіть будь ласка, може знає хто лікаря у Ванкувері? Нашої національності чи будь-якої іншої, не важливо. Головне аби людина була добра і професіонал.🙏🏻
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста где оформляли страховку ? Это нужно обращаться в Ветклинику ?
-
Нам оформили, когда мы брали кошку из приюта, на сколько помню...
-
Добрый день. Подскажите как лучше банк выбрать? 🤗
-
Він і у Ванкувері є, так?
-
Ребята, пытаюсь оформить социальные выплаты онлайн, система требует 3 characters Entry immigration code. При вводе любого из номеров из наших CUAET виз, указывает Invalid code. Кто знает, где найти этот 3 characters Entry immigration code? 🙏🏻
-
можна залишити поле пустим
-
Дякую
-
Короче наше первое видео в жизни на ютуб и оно как влог об одном дне в Канаде. Минутка рекламы короче:
youtu.be/Onmlpkk-08E
Ставьте пожалуйста лайк просил меня об этом сын мне это не особо интересно я наоборот удалила все социальные сети на днях
-
Кому цікаво - онлайн інформаційний тренінг українською від Translink - outlook.office365.com/owa/calendar/TravelTrainingSessions@scbcta.onmicrosoft.com/bookings/
-
15 липня о 10 ранку та 27 липня 1:30
-
Подскажите пожалуйста, и детям нужно будет сделать мед осмотр, ребенку 7 лет
-
Дітям до 12 років потрібен тільки огляд лікаря. До 18 років - огляд лікаря+ рентген. Після 18- огляд лікаря + рентген+ аналіз крові .
-
Понял спасибо большое
1599/23199