Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт, у цьому відео нагадаю про деталі CUAET і дам декілька корисних порад для новоприбулих, про які мало хто розповідає 🇨🇦🇺🇦 Дивіться і чекаю на вашу думку у коментарях 😊 ЛОГІЧНЕ ЗАКІНЧЕННЯ CUAET 🍁 ПОРАДИ НОВОПРИБУЛИМ 🇺🇦 ТИ МАЄШ ЦЕ ЗНАТИ 🇨🇦 youtu.be/PazIoa8f5ok
-
Здравия всем! Трое взрослых людей ищет жилье по синей ветке Metrotown, Edmonds, New West. 2bed 2 bath. Если кто-то слышал про наличие вариантов и сам ищет новых квартирантов на своё место, дайте, пожалуйста, знать в личные сообщения🙏 Спасибо за внимание🫶
-
Кто-то может подсказать, как найти детские чаты по Ванкуверу? Хочу узнать на счет педиатра
-
Привіт громадо! У мене наряджаєтьсч, щось,схоже на флюс на десні. Може хтось може підказати де можна отримати швидку стоматологічну допомогу.
-
Всім привіт Порекомендуйте будь ласка бухгалтера/податкового консультанта Дякую 🙏
-
Всім привіт, дві дівчини шукають квартиру в Ванкувер бажано з меблями, бюджет до 2к, буду вдячна за будь-яку допомогу 🙏
-
Доброго вечора.Річмонд.Особняк.Другий поверх.3 спальні кімнати.Одна з них вільна.Шукаємо українку.Ціна 930 усе включено.Переселяємось 15 липня.Угода складеться на трьох.Писати в приват.Дякую.