Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім, привіт. Поділиться будь ласка досвідом здачі житла лендлорд. Нам тут надіслали такий чек лист по чистоті, що треба 2 дні драїти, всі вікна вимити, всі духовки, холодильники висунути та помити за ними. Вологе прибирання етс. Ну там довгий лист такий з чим і як мити, щоб ні пилінки. А в'їзжали , все було і пилюці, + залишки будівельного сміття, вікна ми самі мили, коли переїхали... Як взагалі тут прийнято і наскільки прискіпливо вони мають право приймати. Я розумію, що ми все повинні здати акуратним і чистим, але видраїти все так щільно як описано, то якось занадто. Хтось тут винаймав клінінг після переїзду?
-
Ищу работу мастером маникюра и педикюра в районе South Surrey и White Rock Буду признательна за помощь 🙌
-
Вивчайте ваш договір, якщо не читали раніше. Скоріш за все там прописано залишити все як було при заїзді У нас так пише наприклад, і ми не намірені тому клінінг наймати, всі виключателі і плінтуси від фарби відмивали після хендмейд реновацій, вікна тут не мились ніколи до нас походу, так само як і духовка Тому важливо перечитати договір
-
Всем здравствуйте Ищу комнату для женщины 47 лет с дочкой 13 лет Локации: Бернаби, Нью Вест, Порт Муди, Буркитлом Бюджет 1200 Пожалуйста напишите если есть что либо подходящее Благодарю
-
В мене так було, здали таку хату що срач весь день прибирала, а на моє заперечення - як я туди в'їду, там же жесть, білдінг менеджер сказав - якщо щось не подобається, забирай залогову суму та туди заїде хтось інший) прийшлося драїти самій, бо локація та ціна були топчік, а цього гундоса звільнили, слава яйцям, але я в шоці була з такого. Клінінг не брала, сама все робила, тут не можу порадити, але з таких ситуацій я в шоці, що за мода 🙈🙈🙈
-
В мене питання) Звернулися до мене за замовленням. Оплату запропонували через Bank Certified Check. Я запропонувала через e-transfer. На що мені відповіли що все ж таки це буде чек. Оскільки я тут недавно і всіх нюансів не знаю, наскільки це безпечно? Не хочеться потрапити на шахраїв.
-
Вам вище ж відповідали вже. Один нюанс сертіфіед чек це бумага з захистом. Її не можна по емейлу вислати. Він не електронний, це реальна бумажка. Типу вексель. А якщо кажуть що емейлом то розвод скоріше за все
-
Сертифаед лише паперовий. Дуже сумніваюсь що його будь який банк по фоточці прийме. Звичайний можуть прийняти, але його можна і відізвати.
-
🔥 Безкоштовна інформаційна онлайн-сесія про знижки та стипендії на інтенсиви з англійської в Канаді Розкажемо про спеціальні пропозиції, яких немає в вільному доступі, від найкращих канадських мовних коледжів і академій для українців на час війни 👍 • локальні викладачі (школи зареєстровані в Канаді) • варіанти занять онлайн та офлайн, можливість поєднувати час навчання з роботою • маленькі групи до 15 чоловік • специфікація курсів від загальної і бізнес англійської до підготовки до навчання і здачі міжнародних тестів • вартість уроку від $6 CAD ($4 USD) Запис на вебінар 👇 facebook.com/events/s/english-for-ukrainians-special/1580530022357044/