Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Підкажіть будь ласка або можливо є гайд, як вперше зайти у свій кабінет cra, після першої подачі податкової декларації?
-
Відкрит набір на ранкові та вечірні групи з МАЛЮВАННЯ ОНЛАЙН 🖌️🎨 На канікулах ваша дитина не буде сумувати! Малюємо разом цілу годину, вивчаємо різні стилі та опановуємо всі можливі матеріали для творчості 🖌️🎨 Групові та індивідуальні заняття для дітей від 5 років і до.......🖌️🎨 Всю інформацію пишу в приватні повідомлення 💛💙 #малювання
-
Три пути: ещё можно запросить письмом на почту, через неделю-две придет 🤣🤣🤣 (в общем, все как обычно в Канаде)
-
Доброго всім вечора, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Не, я не звонил (вроде 🤔, не помню уже)
-
А який порядок дій? Потрібно створити акаунт чи він вже є після подачі податкової декларації? Якщо не сильно впадло - можете написати коротенький гайд, будь ласка
-
Доброго дня, молода пара з України шукає спонсорів для того щоб попасти в Америку, жити маємо де, головне попасти! Поможіть якщо хтось може, наперед немає можливості багато заплатити, але на місці якби влаштувались, то віддячились би в фінансовому плані, в боргу не залишимся… наперед дякуєм тим хто відізветься…
-
Всім привіт 😌 Наша онлайн школа програмування💻 📢Запрошує батьків та діток віком від 6-17 років на Пробне БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 ✅Якщо ваша дитинка полюбляє грати в ігри, а користі мало?) ❗Навчається, але без задоволення?) ❗МИ ЗРОБИМО ТАК ЩО ВАША ДИТИНКА БУДЕ В ЗАХВАТІ 🤩 ВІД ПРОГРАМУВАННЯ І НАВІТЬ ДІВЧАТКА😁 ➡️Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування які проходять на платформі zoom 🤩 ✅В нас є курси на будь-який смак: від курсу Digital Art редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). ❗Мега популярні 🔥 курси ROBLOX, UNITY,Minecraft не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Будемо Раді чекати Вас у себе на пробному занятті 😌 Пишіть мені 📩 "ЦІКАВО" і 🎁БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАЙТЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁
-
Всім добрий день! Здається з 01 серпня красива видова (вид з усіх кімнат на затоку океану та на гори) 2bd + 2 bath (1 парковка + кімната для зберігання) Без меблів. Включено: кондиціонер, камін, пральна та сушильна машини плюс вся кухонна техніка Площа квартири 100 кв. Кімната для проведення урочистостей, кінотеатр, басейн, сауна, тренажерний, кімната для настілок. Локація: Port Moody (5 хв ходьби від станції метро), в пішій доступності: магазини, кафе, пошта, школа, лікарня, пляж та маршрути для хайкінгу. Дуже хороші господарі та сусіди. Вартість: 3250 на місяць (включено все крім світла) Додаткові питання, будь ласка, в личку.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0twdd1unCpCpa9aaocsXd5erpehPV3G5Hbvnix78bjQ8R2sd4ccy2wyBuDqwyL6ZXl&id=100064712829621&mibextid=qC1gEa
-
Усім вітання! Тут Українська Католицька церква в New Westminster привезла зі Львівської Академії Мистецтв художні роботи різноманітного характеру. Вчора вони влаштовували зустріч-ярмарку де ці роботи були виставлені на продаж. Чимало ще залишилося. Якщо раптом комусь з вас буде цікаво придбати собі красиву річ і таким чином долучитися до хорошої справи, прошу дуже - перейдіть за посиланням. Якщо раптом будуть якісь питання з приводу колекційного потенціалу якоїсь з робіт - не соромтеся писати мені особисто (я зробила деякий ресьорч художників з каталогу) Усі виручені кошти підуть на евакуаційний транспорт для військових медиків.