Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
𝐖𝐨𝐰! 𝐓𝐡𝐞𝐲'𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐛𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐬 . 𝐈 𝐠𝐨𝐭 𝐦𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐀𝐧𝐭𝐡𝐨𝐧𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐮𝐧𝐠 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝 $200 𝐚𝐧𝐝 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐨𝐟 $2500 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭'𝐬 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 , 𝐈 𝐜𝐚𝐧'𝐭 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞'𝐬 𝐚 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐲𝐬. 𝐄𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐡𝐮𝐫𝐫𝐲 𝐮𝐩 𝐚𝐧𝐝 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐈'𝐦 𝐭𝐚𝐥𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐡𝐨𝐧𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐮𝐧𝐠 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝. 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐡𝐢𝐦 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐬 𝐑𝐞𝐚𝐥.t.me/+tojdgb5sf2tjN2Zk
-
Народ , добрий день . На цю неділю будемо проводити заплив з Українськими флагами у Порт Муді . Будь ласка , потєднуйтеся ! І до зустрічі 🇺🇦
-
привет, кто переводил свой диплом в credentials —> Educational credential assessment (ECA) через BCIT (Institute of technology)? Cколько по времени они делают это на практике ?
-
Народ, локація буде не порт муді . Буде Deep cove !! Вибачте !
-
Привіт. Кому приходив лист з CRA, з проханням додати інформацію про world income. Як ви це робили? В своєму кабінеті?
-
І скільки часу, потрібно чекати від CRA, на лист, який дозволяє зняти обмеження зі свого акаунту?
-
Если речь идет об одноразовом пароле для первого входа, то порядка недели. Их там 2 будет, одно за другим. Второе, кажется, тоже порядка недели нужно будет ждать.
-
Звонил им, уточнял: если семейный доход грубо выше 40 тысяч в год, то можно не заморачиваться с этим.
-
Вітаю, Мене звуть Анжеліка (клінічний психолог). Проводжу онлайн консультації (для дорослих та дітей від 10 років). Пропоную першу консультацію безплатно (для українців). Кожна наступна - 50 CAD (подана ціна виключно для українців). Працюю з наступними питаннями: - депресія; - стосунки з близькими (в парі, сім'ї, з дітьми, батьками); - булінг, self-harm; - самооцінка; - страхи, тривога, стрес, апатія; - емоції; - панічні атаки; - робота; - утрата; - імміграція. В разі додаткових питань, пишіть в приватні повідомлення. Всім миру та гармонії.
-
Thank you for coming for my help I really appreciate you I want to spread your good works to everyone listening Catherine group are helping people, if you have a smartphone or computer you can earn up to 4600$ in one day from the group signals t.me/+s3xTcQoqAqNiY2Fk
-
I believed in her hands and success followed. Initially. 🥰🥰 Catherine group are helping people, if you have a smartphone or computer you can earn up to 4600$ in one day from the group signals t.me/+s3xTcQoqAqNiY2Fk
-
Ми не надаємо , вибачте . Але там можна рентувати . Ось тут . deepcovekayak.com
-
зателефонуйте до CRA по телефону…. 18003871193 Вони питають інформацію про ваш інкам за 2022 та 2021р у канадських долларах, до прибуття у Канаду