Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Загалом майже всі сервіси питають крім водійського посвідчення ще довідку про стаж водіння, щоб бачити чи був цей стаж позитивний. Щось таке питали?
-
Якщо будете користуватися Turo будьте уважні щодо страховки, яку вони пропонують. В мене був досвід коли я брав машину з доволі високою антеною, яка зломалась о гаражні ворота, які в свою чергу в процесі підьйому не піднялись на повну із-за несправності, що я не побачив. Я брав страховку, не пам'ятаю формулювання, але прочитав умови неуважно і за ітогом там були умови, що усе, що ДО 2500 канадських покриваю я, все, що вище - Туро. Антена вийшла в районі 900-1200 з податками, вже точно не пам'ятаю, тож там через процедуру подавання відшкодування через власника Туро просто спише гроші. Я не жаліюсь, бо сам був не до кінця уважним, але майте це в голові, якщо будете користуватись
-
Evo i Modo вимагають державні виписки про стаж водіння і ексиденти
-
А, там прикол ще є, який треба теж знати. Якщо вирішувати damage через Туро, вони ще за «сервіс» зчарджять 100 баксів зверху. Типу за те, що підключався їх саппорт. Тому у разі будь яких пошкоджень в рамках вашої відповідальності краще вирішувати поза ними.
-
Привіт, усім!🌟 Нещодавно закінчив університет у США 🇺🇸, але все пішло не так, і втратив роботу у Чикаго, тож переїхав до Ванкувера! 🏙️ 🔍 Зараз я в пошуку всього: житла, нової роботи, та друзів 💼 Якщо хтось знає про вакансії, буду вдячний за контакти! 📞 А якщо хтось шукає співмешканця у Ванкувері, то також дайте знати!🏠 Трохи про себе, мене звати Єгор, 22 роки, і родом з Херсонщини🍉 Маю диплом з Міжнародного Бізнесу та Економіки💻 Спеціалізуюсь на бізнес-аналітиці, англійська моя основна мова спілкування 🌎 Жив, навчався та працював у різних сферах та країнах, таких як Південна Корея🇰🇷 та Коста Рика🇨🇷 В минулому випускник програми FLEX, закінчив курси підприємства в УКУ у Львові🇺🇦 Буду вдячний за будь-яку допомогу та поради! 🙏
-
Напишіть в повідомлення мені
-
Всем здравствуйте ! Мой супруг , Олег ,ищет официальную работу. Он сварщик и газорезчик 5 разряда. Дуговая ручная сварка и здесь в Канаде прошёл курс MIG сварки , для общего развития. Работал на Каховской ГЭС Украина. Будем очень благодарны если посоветуете куда еще обратится . Вдруг среди группы есть люди или знакомые которые могут подсказать , еще раз огромное спасибо🙏
-
Добрий вечір, шановна громадо. Підкажіть, будь-ласка, можливо хтось стикався з проблемою обслуговування брекет-систем для вирівнювання зубів, встановлених в Україні. Хочу продовжити лікування, але поки що отримую лише відповідь від ортодонтів, що вони працюють із зовсім іншими системами і пропонують лише все замінити на їхню систему. Завчасно дякую усім, хто відгукнеться.