Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Просимо про допомогу. Збір на лікування та протезування мого чоловіка Андрія. Бійця 3 Окремої Штурмової Бригади, який 8 червня на Бахмутському напрямку отримав важкі поранення. 💔Андрій втратив дві нижні кінцівки на рівні стегна ( висока ампутація ). Також отримав наскрізьне поранення лівого передпліччя із множинними уламковими переломами. На даний час стан покращується, але на нас чекає лікування, тривала реабілітація та протезування обох кінцівок. Тому просимо про допомогу, та віримо в силу людей🙏🏻 ✅ 4132827015597361 ✅ paypal: [email protected] Найперше я хочу подякувати КОЖНОМУ, хто долучився до збору, та робить з нами перший, та такий важливий крок🤍 Збір проводжу я, його дружина Пилипчук Марта, просимо фінансової допомоги та розповсюдження інформації про цей збір🫶🏼 Ця мала що на фото, дуже сумує за своїм татом, якого не бачила вже 7 місяців💔 Тому ми все ще просимо допомогу, щоб Андрій якнайшвидше став на свої нові ноги Ми дуже вдячні кожному 🤍
-
Хто шукав де придбати еІf 5% і cтіки - напишіть в особиcті повідoмлення і я вам нaдішлю посилaння на якісний магaзин🤗
-
Доброго дня,шукаю двохкімнатну квартиру, студію або кімнату для двох хлопців, Ванкувер і околиці до 2000$
-
Усім вітання!😌 Ми раді повідомити, що ми запрошуємо усіх на святкування Дня Незалежності України. Яке відбудеться 26 серпня о 12 годині на Third Beach, Stanley Park На вас чекає традиційний пікнік із смачною українською їжею, цікавого програмою, подарунками і неймовірною компанією🇺🇦 З повагою, Конґрес Українців Канади (Ванкуверський відділ) facebook.com/events/s/ukrainian-independence-day-202/250555244413147/?mibextid=Gg3lNB
-
Привіт! Хто хоче на безкоштовну чоловічу стрижку вівторок на 11:00? Для співбесіди в барбершоп Burnaby Напишіть в особисті
-
Народ , нагадуємо про завтра падл БОрдінг у DEEP COVE!! Будь ласка , приєднуйтесь . Буде трошки мерчу, усі $$ 100% йдуть на потреби хлопців і дівчат ЗСУ 🇺🇦 Також там можна орендувати борди. Ось деталі : 🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Required: PFD, whistle (to avoid a $500 fine; or losing something WAY MORE expensive!) Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Every little thing can make a big difference!💙💛
-
Друзі 🙏🙏🙏 допоможіть закрити збір. Залишилося ще лише 7000 грн і цей реанімобіль повернеться рятувати життя m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02eDWTe2ozuzMq4gogetddbFL7NbMbiu39JWW3CfKpuJWwpw5Wacifv8YwUw9YzSD1l&id=100001682640790 Вибач адмін і пропусти💞. Цей збір надто довгий і важкий
-
Так . Якщо ви рентуєте у них борд , вони усе дають , і жилет , і свисток
-
Стартує набір в наступну групу проекту Ukrainian Youth Integration Project "Connections" що триватиме з серпня по листопад. Якщо у вас є знайомі віком 13-29 років, хто хотів би долучитися, то прошу переслати їм посилання на анкету forms.office.com/r/6a1MQ2sPCa дякую!
-
А не підскажете хоч приблизну локацію, де буде проводиться дані активності ?
-
Привіт хто підскаже бачила от такі станції в аптеках і люди там щось перевірять , хто знає, як воно працює і що там можна перевірити?