Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ось це треба роздрукувати і показати прикордоннику у аеропорті. Якщо закони і ваш паспорт не змінилися (або його дія не закінчилась) і ви все ще відповідаєте вимогам щодо дозволу на роботу, все має бути окей
-
Привіт, так Anna Bond www.facebook.com/bowen.islandspa
-
Всім доброго дня🌸 Таке питання…Мені сказали волонтери в Оттаві, що в Ванкувері є додаткова фінансова допомога. Ви щось про це чули? Якщо так, ви би не могли підказати куди нам звертатись?
-
Дякую велике,написала
-
Приветствую всех украинцев в Канаде! Надеюсь на помощь. Нужна информация: где и как я могу сдать медицинский тест. Нахожусь в Суррее. Благодарю заранее.
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home обирайте за адресою клініки або лікарем - як вам подобається потім ідете на сайт клініки, реєструєтесь там і записуєтесь на прийом
-
Если вы хотите, чтобы бесплатно было, тогда вам сначала нужно податься на MSP и получить карточку или хотя бы номер. Иначе можно пройти медосмотр платно, а потом подать заявку на возмещение средств, деньги придут через 2 месяца
-
Спасибо огромное за ответ. Я подала заявку и получила оттуда уже 2 письма, но не вижу номера. Сроки ,предусмотренные для прохождения медосмотра истекают, а я так и не смогла выяснить: где я могу этот тест пройти и что мне для этого нужно?
-
Спасибо большое🙏
-
для українців, хто приїхав по КУАЕТ цей тест безкоштовний, але так,якщо немає ще у наявності МСП картки, то треба буде все оплачувати, а потім подавати на рефанд.