Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
вітаю! я студентка UBC, шукаю окрему кімнату/квартиру (якщо таке взагалі можливо) бюджет: до $1000. розташування: пішки до громадського транспорту (чим ближче до UBC — тим краще). заселення: 6 вересня. термін: 8 місяців (1 навчальний рік). буду дуже вдячна за будь-яку інформацію!
-
было такое дело (правда, давно - 20 лет назад, и restricted вариант). процесс похож на класс 5 - теория (книжку можно взять в ICBC) + вождение (на том типе ТС, которое собираемся водить) - больше по времени, чем на класс 5, плюс, если правильно помню, продемонстрировать осмотр ТС перед поездкой. Плюс медосмотр за свои деньги.
-
Друзі допоможіть підрозділу ЗСУ! В цьому підрозділі мій друг Василь Забурський Його фейсбук: www.facebook.com/vasil.zaburskyi?mibextid=ZbWKwL Збір для підрозділу 53ї штурмові бригади ще не закритий: Зібрано: $3,455.75 CAD Ще залишилось зібрати: $3,423.25 Долучіться будь ласка, допоможіть його закрити, щоб хлопці валили орків ще ефективніше, а також могли врятувати життя своє і своїх побратимів 🙏🏻🙏🏻🙌🏻
-
Your company is really trusted to do business with i invested $800 and I made a profit of $8,100 in just 2days , I was so happy because I have not seen this before that's why I'm introducing all my friends and others to this very company . Results Is sure, just click on the link below to contact Him . 👇👇👇👇t.me/INVEST_WITh_Ferguson_Company_fx
-
Для когось це вже пройдений етап, а для когось все попереду. Хтось подолав і пішов далі, а хтось здався і виїхав з Канади. Це відео має на меті допомогти тим хто зараз у такій ситуації чи відчуває, що вже близько. В також заохотити досвідчених, допомогти новоприбулим. Тому коментарі під відео відкриті, діліться своїм досвідом і не бійтеся задавати питання 🫶🏻 СТРЕС ТА ДЕПРЕСІЯ. ЯК БОРОТИСЬ?🇨🇦🇺🇦 #cuaet #канада #canada youtu.be/_pRbNbdJe5k
-
Your company is really trusted to do business with i invested $800 and I made a profit of $8,100 in just 2days , I was so happy because I have not seen this before that's why I'm introducing all my friends and others to this very company . Results Is sure, just click on the link below to contact Him . 👇👇👇👇t.me/INVEST_WITh_Ferguson_Company_fx
-
Привіт) Мене звати Олена і я SMM менеджер 👩🏻💻 Як я можу вам допомогти: • створення візуалу профілю для покращення впізнаваності бренду • створення сторіс на постійній основі для збільшення охоплень та ознайомлення із вашим продуктом • створення трендових Reels, що дасть змогу збільшити кількість підписників • налаштування таргетованої реклами для залучення нових потенційних клієнтів • збережу ваш час, який ви витрачаєте на ведення профілю 🙌🏼 Для більш детальної інформації пишіть мені в особистий чат @olena_pasichnyk👩🏻💻
-
Репетитор английского языка в Downtown Занятия 2 раза в неделю ВТ и ЧТ (время обговариваем индивидуально) полготовка к экзаменам CELPIP/IELTS возможно обучение с нуля все материалы для занятий предоставляю Стоимость: $25/60 минут
-
Добрий вечір, хто може, допоможіть будь ласка інформаційно, збираюся приїжджати в Канаду, хочу підготуватися по вопросу з житлом, потрібен ріелтор(Британська Колумбія, Ванкувер), хотілося б нашого, україномовного, або російськомовного, але і англомовні теж підійдуть (на крайняк). Будь ласочка))))
-
Добрий день, є така Anna Bond www.facebook.com/bowen.islandspa
-
Шукати кожного дня
-
Відгуки за неї не дуже, будьте обачні
-
Я теж останнім часом бачу погані відгуки про неї, але ми зрештою знайшли самі. Вона довго нам шукала житло. Спробуйте ще цей сайт, ми через нього знайшли своє перше житло👍 vancouver.craigslist.org/search/apa#search=1~gallery~0~0 Бажаю вам знайти своє, удачі ✊
-
Доброго дня! Можливо хтось має міні вен чи щось типу того і зможе підвезти? Потрібно буде 13 серпня з Ванкувера доїхати до Вікторії два дорослих, дитина і 6 великих валіз. Убер дуже дорого. Або порадьте будь ласка оптимальний маршрут громадським транспортом! Дякую
-
Убер майже 400 тому 200 це непогано))