Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ровно в 17.00 по Ванкуверу открывается очередь
-
Якщо Ви у Ванкувер плануєте, то SUCCESS, знаходиться в тому самому приміщенні, де і оформляється Work P. Трансфер до готелю безкоштовний. Нас привезли в Річмонд, маємо триразове харчування. Волонтери допомагають у пошуках оренди житла і в інших питаннях. Щасти Вам!
-
I feel impressed ma'am for a wonderful work well done ... just 24hrs after I took a risk to give a try of €1000 I received a payment of €10,100 and some additional bonus interested should contact her and see how good Mrs Alessia ShaglovaFx is the legit manager we all have been looking for message her now ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ @Alessia_ShaglovaFx t.me/+gLD9WAEP8x85YjU8 t.me/+gLD9WAEP8x85YjU8
-
Добрий день.підскажіть як знайти сімейного доктора в сюрреі,будь ласка
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Всім привіт! Лечу в Україну (Київ) 22.08 і назад невдовзі. Якщо вам треба щось передати — залюбки допоможу
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією