Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Збираємося купляти, але саме для ЄС, бо шлях через Польщу і Німеччину. Кажуть, мов, не обов'язково і не завжди перевіряють, але якщо щось станеться на території ЄС, це дуже грошиків зекономить
-
Доброго дня. Підкажіть лікаря стоматолога, до якого можна звернутись не за всі гроші. Розламався пломбований зуб. Дякую.
-
Доброго дня, знаходжусь у Ванкувері, шукаю кімнату, можу до когось підсилитися, якщо хтось хоче та має місце. Напишіть мені будь-ласка. Якщо будете мати варіанти. Дякую.
-
Доброго ранку всім 💙💛 Я вивчала англ мову в Vancouver Community College. Нарешті зібрала всю інфо та розповідаю у своєму відео: реєстрація, організація навчання, оцінювання, навіть про potluck в кінці семестру 😉 Поиєднуйтесь до перегляду 🌺 youtu.be/kKNns0nnBF4
-
В мене одногрупник міняв саскачеванські права на БС Він екзамен не здавав, бо у нього були канадські права Але вони нові, пару місяців тільки як отримані Якби в нього не було українських, де вказано досвід більше 2 років, то йому в ВС права б не видали, мав би здавати
-
Видають зразу Час залежить від черги, там як люди прийшли, appointment немаж З 9 години до обіду 100% зробите
-
Який дає більше ГБ на ту ціну Який краще ловить у вашому районі (я живу на фермі у горах, у нас лише Rogers, інший зв'язок просто не працює)
-
Если в Сюррее, то не факт 🤣🤣🤣🤣 Там очередь надо в 6 утра занимать
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/permalink/10160896876188664/?mibextid=W9rl1R
-
Я в Абботсфорде делал, несколько часов ушло
-
Привіт! Можливо хтось продає чи віддає матрас/стільці/ стіл ? Дякую;) Всім гарноі неділі!
-
Якщо є хтось хто також шукає кімнату, можемо разом, зняти квартиру, пишіть поспілкуємось!
-
Доброго дня, терміново шукаю кімнату у Ванкувер або поряд, якщо є варіанти пишіть з задоволенням поспілкуюсь!