Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Та що ви розумієте, тут вже усе ПРАВЄРЄНА і галочка є. Навіть не знаю, що гірше загалом в цьому спамі - ось це оформлення, те, що русня вважає, що загалом ок спамити з руснявою шаболдою на фоні кремля в українській групі (відразу довіра зростає, ага), або те, що одна й та сама руснява шаболда кожен раз вирушає завтра з України і вирішує о першій ночі запостити оголошення - найкращий час замовлення збирати.
-
Привіт всім. Чи збільшувалась зарплата після випробувального терміну на роботі. Якщо так, то зростання на 10% після 3х місяців це нормально? Чи це в порядку речей у Канаді? P.S. Мене не цікавить хто і скільки заробляє. Мене цікавить тенденція зростання заробітної плати.
-
SIN федеральний, його міняти не треба
-
В мене +2$
-
Сам номер тимчасовий, поки не отримаєш перміт-резеденс. Але навіть якщо ще не отримав ( перміт-резеденс) то при переїзді міняєш дані на самому документі, а тобто адресу, звичайно можна цього не робити.
-
Здравствуйте! Родители , подскажите пожалуйста может кто водит из вас своих детей на карате …? Интересует вид “ Goju-Ryu” Живем в South Surrey До переезда сын занимался профессионально этим видом в Украине …хотелось бы продолжать работать в этом направлении! Знаю , что есть клуб в west Vancouver , но ездить туда нам далековато к сожалению ((( Сын очень скучает по тренировкам 🥹
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, якщо закінчився дворічний термін дії посвідчення водія, виданого в Україні, що видають після здачі теоретичного тесту у ВС? Бо я успішно його здала, але мені лише повернули моє українське посвідчення водія та наклеїли на ньому номер. Чи можу я займатися з інструктором з водіння?
-
Вам наклеїли номер вашого учнівського посвідчення, ци типа "N" для канадців, я не пам'ятаю клас З ним можна їздити з інструктором або з любим водієм з повним (class 5) посвідченням Якщо водіння в перший раз не здасте, українські права заберуть і дадуть синій папірець Якщо здасте, заберуть, видадуть жовтий папірець і по пошті пришлють права З жовтим папірцем можна їздити, ви є в базі
-
Почитайте страничку www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/t4055/t4055-newcomers-canada.html раздел Property you owned before you arrived in Canada
-
Добрий вечір , можливо хтось знає нормальний сайт або місце у Ванкувері де можна замовити автозапчастини ? Наприклад тормозні колодки
-
Partsavatar
-
Дякую
-
Rockauto