Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Сам номер тимчасовий, поки не отримаєш перміт-резеденс. Але навіть якщо ще не отримав ( перміт-резеденс) то при переїзді міняєш дані на самому документі, а тобто адресу, звичайно можна цього не робити.
-
Здравствуйте! Родители , подскажите пожалуйста может кто водит из вас своих детей на карате …? Интересует вид “ Goju-Ryu” Живем в South Surrey До переезда сын занимался профессионально этим видом в Украине …хотелось бы продолжать работать в этом направлении! Знаю , что есть клуб в west Vancouver , но ездить туда нам далековато к сожалению ((( Сын очень скучает по тренировкам 🥹
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, якщо закінчився дворічний термін дії посвідчення водія, виданого в Україні, що видають після здачі теоретичного тесту у ВС? Бо я успішно його здала, але мені лише повернули моє українське посвідчення водія та наклеїли на ньому номер. Чи можу я займатися з інструктором з водіння?
-
Вам наклеїли номер вашого учнівського посвідчення, ци типа "N" для канадців, я не пам'ятаю клас З ним можна їздити з інструктором або з любим водієм з повним (class 5) посвідченням Якщо водіння в перший раз не здасте, українські права заберуть і дадуть синій папірець Якщо здасте, заберуть, видадуть жовтий папірець і по пошті пришлють права З жовтим папірцем можна їздити, ви є в базі
-
Почитайте страничку www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/t4055/t4055-newcomers-canada.html раздел Property you owned before you arrived in Canada
-
Добрий вечір , можливо хтось знає нормальний сайт або місце у Ванкувері де можна замовити автозапчастини ? Наприклад тормозні колодки
-
Partsavatar
-
Дякую
-
Rockauto
-
Доброго дня, я вже три дні у Ванкувері, шукаю кімнату, якщо хтось може допомогти по цьому питанню, то пишіть будь-ласка. Або є хтось хто також шукає кімнату, то можемо разом зняти квартиру
-
Lordco, NAPA parts, Canadian Tire...
-
Доброго дня, чи хтось тут подавався на фінансову допомогу від провінції ? Треба вписати ( entry immigration code?) де його взяти?? Може хтось знає, напишіть будь-ласка