Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Запрошую на манікюр та педикюр в мій кабінет в south Surrey 👉ПОВНА стерилізація інструменту 👉Якісні матеріали 👉 Затишний кабінет 👉 Без проблем з паркуванням авто
-
👂і мені цікаво 🤔)
-
Доброго вечора!Можливо хтось знає,чи є в Ленглі(або поблизу) українська школа?Дуже хочу віддати малих з вересня)Цікавить не лише гуртки ,але й справжня освіта,щоб читання,письмо,математика…Буду вдячна за будь яку інформацію)
-
VANCOUVER «ART-PARTY» у суботу 19.08.23 Що на вас чекає: - приємна атмосфера та нові знайомства - красива локація з видом на океан - закуски та смачні б/а коктейлі🍹 - урок роботи з гіпсом - майстер клас зі створення кашпо, яке ви потім заберете з собою🥰 А ТАКОЖ - спробуете техніку стояння на цвяхах САДХУ: для глибинної медитації та внутрішньої гармонії (😉по бажанню звичайно) та практику від коуча «ЖИТТЕВІ ЦІЛІ» щоб краще пізнати себе 📍Локація: ENGLISH BAY ⏰Час: 17:00 (час занятості 2-3 години) Вартість: 65$са Вартість МК зараз максимально доступна, щоб кожен зміг спробувати✨ spoken language Ukrainian and Kharkiv Бронювання місця по передплаті 50% Щоб забронювати місце пишіть в ЛС чи Инстаграм instagram.com/mk_art_vancouver?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Церква Св. Марії служба йде українською мовою, адреса: 550 W 14th Ave, Vancouver, BC.(католицька) Holy Trinity Ukrainian Orthodox Catedral - 154 East 10th Avenue Vancouver, BC V5T 1Z4 Canada Holy Eucharist Cathedral (604) 522-7711 maps.app.goo.gl/Q621YjV2YdtvUf866 t.me/govancouver2022/50343
-
Удачі! Розкажіть потім як пройде)
-
maps.app.goo.gl/q3XogLS8m9wcmhFN8?g_st=it
-
UkrainianBibleChurchAbbotsford
-
Я в Сюррей їжджу
-
:) Мені вже підказали що краще Північний Ванкувер, то я навіть зараз спіймала там запис на вересень
-
Привіт. У ночі ловити треба, десь починаючи с 10 вечора. Я на мене, то легше сдавати будь де, тільки не в Сюррей. P.S. Санті привіт)