Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую за інформацію! Англійскька мова. Окрім приватної мовної школи, мій досвід передусім походить з роботи викладачем а також синхронним перекладачем в міжнародних, неурядових організаціях, здебільшого для роботи з національними меншинами. Plan International та Human Doc, одні з них. Саме в традиційній школі працювати не планую. Також бажаю на волонтерській основі проводити заняття для дітей і дорослих, мені це дуже подоабається!
-
Всім доброго дня шукаю роботу у Burnabi Клінінг , на складі Буду вдячна за будь яку інформацію🙏
-
Доброго дня!З днем незалежності, може хтось у Ванкувері знає торгівельний центр де знаходяться всі нам звичайні марки типу зара, найк, ітп, тільки приїхала ще не в курсі , а потрібні базові речі , куди піти не знаю 🤷.Дякую
-
Большой ТЦ Metropolis на станции метро Metrotown, там 400 магазинов, думаю, вам хватит.
-
-
Дзвоніть ще, туди важко додзвонитися. Інших телефонів немає , наскільки я знаю
-
Hudson Bay дорогой, лучше уж Winners тогда
-
Хееей, привіт! Друзі, всіх з Днем Незалежності🇺🇦 Вже в цю суботу буде проходити виставка Product Expo 🥰 На виставці можна буде БЕЗКОШТОВНО спробувати VIP продукцію Amway (від енергетичких батончиків і до різної якісної косметики як для тіла так і обличчя) та отримати набори подарунків для 30 перших прибувших по формі, яка прикріплена нижче. Важливо! Відбулись незначні зміни у часі, тому на афіші не зовсім коректно вказаний час. Виставка розпочинається о 13.00 і захід буде до 18.00. Можна приходити у будь який час в цьому проміжку часу 🙃 Передзвоніть або напишіть коли прийдете, щоб могли вас зустріти і передати подарунки 🛍 Номер телефону для зв'язку : 604-725-1428 Вхід безкоштовний, але щоб пройти Check in, будь ласка, заповніть форму нижче forms.gle/8vCAVPETrMvks3ba9 Address: Nikkei Cultural Centre 6688 Southoaks Crescent, Burnaby У разі якщо будете реєструватися на вході вам може знадобитися наступна інформація: IBO name: Yuliia IBO last name: Kursenko Platinum: Sanjeev & Danica
-
Перший раз чую за задаток . Я користуюсь Ewo дуже зручно
-
Її отримати рівно 2 хвилини не виходячи з дому
-
як?