Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Update: Гітару забрали, машинка лишилась - безкоштовно 🙂
-
Может у вас там ще dining chairs є? 👀
-
Також, якщо заберете гітару - віддам безкоштовно кавомашину Keurig (капсульна) 🙂
-
😂 це точно! І ще багато чого)
-
Тенісна ракетка та шолом це вічна класика яку завжди нікуди дівати під час переїзду)
-
Всім привіт 🙂 у зв’язку з переїздом в інше місто, ми продаємо/віддаємо деякі речі. Якщо вам цікаво - напишіть в особисті повідомлення! Дякую! Все в охайному стані, без видимих дефектів. Гітара + чохол - $35 (купили за $115) Ракетки і мʼячі - $15 (як нові) Шолом і резинки - безкоштовно якщо заберете ракетки і мʼячі 😄 Спальний мішок - $10 Всі речі доступні сьогодні до 9 вечора, максимум - завтра до 10 ранку. Район Burquitlam - приїжджайте і забирайте 🙂
-
Вітаю ! Хочу запросити всіх бажаючих скористатися з масажів . До кінця серпня ціни зі знижкою . Приймаю в ДТ та Норс Ванкувер . Для запису пишіть в особисті або смс
-
www.cineplex.com/movie/iron-butterflies-ukrainian-west?mibextid=Zxz2cZ
-
Добрий вечір! Шукаю кімнату на 1 жовтня, бюджет до 1200, у Річмонді
-
Привіт! Будь ласка, якщо хтось знає, підкажіть як правильно отримувати від офіцера ворк перміт? Проблема в тому що я буду летіти з пересадками до Ванкувера, і буду летіти через якесь інше місце Канади та робити пересадку - як правильно поступити, треба брати ворк перміт саме у аеропорті Ванкувера чи у першому аеропорту у який я прилечу в Канаді?
-
Port Moody
-
Привіт! Я сертифікований викладач англійської та китайської мови. Запрошую до себе на онлайн РОЗМОВНИЙ КЛУБ з англійської мови на вересень місяць ‼️ Що Вас чекає? - англійська для повсякденного життя - цікаві дискусії для життя закордоном - ігрові завдання та пояснення граматичних структур За усіма деталями звертайтесь в приват😇
-
I'm doing well financially now. I am very grateful to Mr Ferguson for changing my life from grass to a life of grace. With just $400 I started making money like a pro. Click on the link below and join the income winning platform t.me/INVEST_WITh_Alex_Company_Ferguso