Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю ! Хочу запросити всіх бажаючих скористатися з масажів . До кінця серпня ціни зі знижкою . Приймаю в ДТ та Норс Ванкувер . Для запису пишіть в особисті або смс
-
www.cineplex.com/movie/iron-butterflies-ukrainian-west?mibextid=Zxz2cZ
-
Добрий вечір! Шукаю кімнату на 1 жовтня, бюджет до 1200, у Річмонді
-
Привіт! Будь ласка, якщо хтось знає, підкажіть як правильно отримувати від офіцера ворк перміт? Проблема в тому що я буду летіти з пересадками до Ванкувера, і буду летіти через якесь інше місце Канади та робити пересадку - як правильно поступити, треба брати ворк перміт саме у аеропорті Ванкувера чи у першому аеропорту у який я прилечу в Канаді?
-
Port Moody
-
Привіт! Я сертифікований викладач англійської та китайської мови. Запрошую до себе на онлайн РОЗМОВНИЙ КЛУБ з англійської мови на вересень місяць ‼️ Що Вас чекає? - англійська для повсякденного життя - цікаві дискусії для життя закордоном - ігрові завдання та пояснення граматичних структур За усіма деталями звертайтесь в приват😇
-
I'm doing well financially now. I am very grateful to Mr Ferguson for changing my life from grass to a life of grace. With just $400 I started making money like a pro. Click on the link below and join the income winning platform t.me/INVEST_WITh_Alex_Company_Ferguso
-
Доброго дня! Я десь в групі тут читала, як люди переїздили з Ванкувера до Вікторії. Хтось може підсказати, будь-ласка, як це правильно зробити? Дякую 🙏🏻
-
Всім привіт)) Ми вже 5 місяців тут і вирішали поділитися нашими першими кроками в Канаді, які документи оформлювали, як облаштовувалися, як працювали на 2 часові пояси і налагоджували побут. Можливо, тим, хто збирається в Ванкувер буде актуально. Всім гарної п'ятниці і з початком осені. )) youtu.be/0jYmfvuTsWI
-
Можно ещё поискать по "emergency dentist Vancouver" и позвонить. Например, www.vandental.ca/our-services/general-dentistry/emergency-dentistry/ Просто в ER, в зависимости от их загруженности, можно просидеть довольно долго, если проблема не в жизни и смерти.