Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю ! Шукаю рекомендації дизайнерів інтерьерів, архітекторів, або ваші поради щодо можливості роботи за фахом. Ми з чоловіком маємо міжнародний досвід з 2000 року, у створенні арту, інсталяції, скульптур та муралів, декорацій як для готелів, шопів, приватних клієнтів. Викладали арт, робили міжнародні виставки. Англійською володіємо 8. Зараз ми шукаємо рекомендації, як на вашу думку можна бути корисними, та проявити свої професійні здібності у Ванкувері. Будемо дуже вдячні за вашу думку та пропозиції. Ви можете перевірити нашу роботу в Instagram на Art 4 All Purposes з інста є посилання на сайт. Наперед дякую за допомогу! 🎨✨
-
Друзі, усім привіт! Мене звати Анна Шломенко і я цьогорічна фіналістка національного конкурсу «Місс Україна 2023»! Прошу підтримати мене та проголосувати за мене(№25) на офіційному сайті конкурсу www.missukraine.ua/contestants-2023 💙💛 Це була моя мрія з дитинства до якої я прагнула багато років, і це дуже і дуже важливо для мене🙏🏽 Також буду рада вам у своїх соц-мережах www.instagram.com/incorible Щиро всім дякую, і нехай все буде Україна!🤗
-
Всем привет. Нашла 2х комнатную квартиру напрямую от управляющей компании. Ищу соседку во вторую комнату. Контракт с 1 Октября. Остановка Skytrain: Royal Oak- 5 минут пешком, Metrotown - 500 метров. Рядом ТЦ, магазины, кафе, вся инфраструктура. Только 1-ой девушке (без животных) уже работающей. Цена: 1050 $ в мес. + 50% депозит,интернет включен в стоимость жилья. Если есть кто в поисках жилья пишите в личку. Ирина. @irina_ozm
-
Підкажіть будь ласка де можна купити онлайн проїздні по місту?
-
Друзі, усім привіт! Мене звати Анна Шломенко і я цьогорічна фіналістка національного конкурсу «Місс Україна 2023»! Прошу підтримати мене та проголосувати за мене(№25) на офіційному сайті конкурсу www.missukraine.ua/contestants-2023 💙💛 Це була моя мрія з дитинства до якої я прагнула багато років, і це дуже і дуже важливо для мене🙏🏽 Також буду рада вам у своїх соц-мережах www.instagram.com/incorible Щиро всім дякую, і нехай все буде Україна!🤗
-
Ні, я купляла одноразову картку компас через термінал за 3.15 (одна зона). А потім ми з чоловіком прочитали, що можно також карткою на турнікеті сплачувати. І сплатили за дві станції 6$. Не розумію чому таку вартість зняло, тому іншим не рекомендую експериментувати)) Після цього купили пластикову compas card.
-
Це ви, напевно, через 3 зони проїхали 🤨 Бо якщо не помиляюсь, за першу зону компасом сплачуєш 2.55, а карткою 3
-
Я через турникет оплачивала однажды, так снимает вообще по 6 $ 🙈
-
Согласен. Но если приехали на день, два можно не покупать карту.
-
Можно просто картой банковской оплачивать при входе.
-
Вітаю) 🔗Продаю 2 квитка на концерт Sting ❗️29.09. 8:00pm Vancouver, Rogers arena 🔗Вартість 520$can (гарні місця, чудова видимість сцени). Купляла ще у липні, тому ціна дешевше ніж зараз. Пишіть якщо цікавить. Дякую ❤️
-
Легенда Карпат у кінотеатрі Ванкуверу 19 та 23 вересня. ДОВБУШ The Rio Theatre 1660 E Broadway, Vancouver, BC V5N 1W1 Поспішайте побачити першим! Епічна драма Олеся Саніна, яку вже охрестили проривом українського кіно. Ім’я Олекси Довбуша стало легендарним адже цінності, за які він боровся - поза часом. Свобода й справедливість, вірність, гідність, любов до рідної землі — все це сьогодні хвилює кожного, для кого ці слова мають значення. facebook.com/events/s/ukrainian-film-dovbush-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D1%81/6967233013338736/?mibextid=RQdjqZ
-
Оу, рілі? Нема такого як ванкувер транзіт