Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
За номером треба зателефонувати та спитати відправили картку чи ні якщо відправили то спросить в них номер медичної страховки та запишіть його на чому завгодно картка не дуже важлива важливий цій номер. З цим номером ви можете йти до медзакладу. В мене був такий же випадок.
-
Добрый вечер! Мы семейная пара срочно ищем жилье с 11/09. Возможна краткосрочная аренда до 01/10 или долгосрочная. Бюджет до 2000cad🙏🏻
-
Спасибо большое🙏🏻 а какой район у вас?
-
Дуже дякую🙏🏻
-
Будем звонить
-
Вибачте, що ви маєте на увазі під "навіть не можу за гроші пройти обстеження"?? Ви маєте на увазі медогляд, необхідний за умовами дозволу на роботу? Звісно ж можете. Просто зареєструйтеся у одного з IRCC approved panel physicians та пройдіть обстеження за гроші. Але навіщо за гроші?? Отримайте телефоном свій MSP number, надайте його мед. клініці, де будете проходити медогляд, і усе буде безкоштовно. В чому проблема?
-
Усім доброго вечора. Якщо ви нещодавно приїхали за візою CUAET і потребуєте посуду (тарілки, каструлі тощо) або невеликих кухонних електров приладів, пишіть мені в повідомленні. Допомога безкоштовна. Забирати у Бернабі, станція метро Production Way Uneversity. Самотнім мамам із маленькими дітьми можу привезти в межах Великого Ванкувера🇺🇦💕
-
Добрий вечір! Шукаю сусідку, дівчину до 30 років, у двокімнатну квартирку з меблями, кухнею та пралкою у Річмонді. Ціна 1150$, комунальні та інтернет включені