Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго ранку! Ірино, я маю пару пігулок місцевого каптоприлу. Можу подарувати. Єдина трудність, що я в Мейпл Рідж і Вам прийшлось би добиратися до мене. Але якщо згідні, то напишіть мені
-
Привіт панство! Дуже потрібен каптопрес для зниження тиску. Може хтось може продати бодай 1 блістер. 🙏. Була у лікарів,те що вони приписують не допомагає.
-
Що там у нас далі по списку? З 1 грудня поховати можливість допомагати бійцям від таких телеграм каналів, як ми. Що цьому сприяє? Постанова Кабінету Міністрів від 05 вересня 2023 р. № 953. Дивимося відео з розʼясненням Посилання на аргументовану петицію проти даної постанови
-
Треба підписати петицію
-
Я могу )
-
Привіт усім! Маю класну пропозицію, і мені цікаво, чи є серед вас зацікавлені діти або батьки. Я працюю в ІТ-школі та хочу організувати вступну сесію з програмування для дітей віком від 6 років, включаючи підлітків до 17 років. Мета цього заняття - дати загальне уявлення про програмування, разом вирішити цікаву задачу та надихнути на подальші дослідження в цій галузі. Найприємніше те, що це заняття буде проходити онлайн і абсолютно безкоштовно! Пишіть "УРОК" мені в особисті повідомлення і я зареєструю Вашу дитинку 👍