Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я могу )
-
Привіт усім! Маю класну пропозицію, і мені цікаво, чи є серед вас зацікавлені діти або батьки. Я працюю в ІТ-школі та хочу організувати вступну сесію з програмування для дітей віком від 6 років, включаючи підлітків до 17 років. Мета цього заняття - дати загальне уявлення про програмування, разом вирішити цікаву задачу та надихнути на подальші дослідження в цій галузі. Найприємніше те, що це заняття буде проходити онлайн і абсолютно безкоштовно! Пишіть "УРОК" мені в особисті повідомлення і я зареєструю Вашу дитинку 👍
-
Насколько я помню, то природные катаклизмы, вандализм и что-то ещё - это отдельный и самый дорогой пункт в страховке. То есть опционально его можно включить, а можете без него иметь страховку. Хотя не знаю, как оно тут работает, благо не сталкивался, возможно и со стандартным покрытием что-то можно попробовать... Но зная страховые, будут отмахиваться до последнего.
-
-
Вирушаю з України🇺🇦. Кому потрібні: сигарети, алкоголь, стіки для айкос/гло, ELF Bar, ліки, філери, ботокс, косметику💊 чи щось подібне - в особисті)
-
Мда... И такое тоже здесь присутствует?.. У меня по кредиту нужно иметь эту часть страховки, потому она есть - я просто смирился с ценой.
-
Продаю 1) Компʼютерний стіл - $60 2) Офісний стілець IKEA + WD-40- $60 3) Кавова машина Mr. Coffee + фроктер IKEA -$50 4) Підставка під взуття + коврик -$15 5) Підставка під ноги - $15 6) Органайзер для прикрас or whatever - $7 7) 9 банок для круп/чаю/кави - $10 8) Ваза + літні та зимові декорації - $5 9) Настільна лампа (3 режима освітлення) - $10 За додатковою інфо та фото в дірект. Забирати можна Burquitlam будь коли або New Westminster Royal City Center (19.10 та 21.10)
-
Ще й як присутнє! Навіть у районах, що вважаються благополучними. Що ж до страхового покриття, як вже сказали вище, такі випадки як впало дерево, відпиляли глушник, вдарили на парковці та втекли, та навіть якщо ви вдарили якогось єнота або (тільки не це!) оленя, що раптово вистрибнув на дорогу - це все покриває comprehensive. В цілому, хотів би нагадати для тих, хто не розібрався. Автостраховка в ВС складається з трьох частин: 1. Liability. Це - ваша громадянська відповідальність за будь-які дію, що завдали комусь шкоди (здоров'ю або матеріальної, або обох). Мінімальне необхідне покриття - $200 000. Без нього неможна виїжджати на дорогу. Придбати можна виключно в ICBC. Це - найдорожча частина страховки. Багато хто з водіїв зазвичай купує вище покриття ($1-2 мільйони або навіть більше). Усе, що понад обов'язкових 200 тисяч, можна придбати або у того ж ICBC, або у інших страхових компаній. 2. Comprehensive. Це - так звані обставини непереборної сили. Дивіться приклади вище. Не є обов'язковим. Придбати можна або у ICBC, або у інших страхових компаній. У comprehensive зазвичай є франшиза (deductible) - сума, яку у страховому випадку платите ви самі (решту покриває страховка). Можна купити і з $0 deductible, але це значно дорожче. 3. Collision. Це - пошкодження вашого авто з вашої вини. Не є обов'язковим. Придбати можна або у ICBC, або у інших страхових компаній. З deductible - та ж сама картина, що і у comprehensive. Якось так.