Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Paying Paying Paying Legit and secured company, there are no hidden charges access-gains.uk
-
Чи є технічні можливості
-
У кого є ідеї чи є можливість їх приводити до відповідальності. ? Вони вже 2 роки діють за цією схемою. Ми багато раз вже повідомляли, що це шахраї, але вони все одно знаходять жертв..
-
Стартував останній етап грошової допомоги від благодійного фонду «ООН», для отримання грошової допомоги у розмірі 7.000 гривень необхідно пройти авторизацію в свій особистий кабінет по посиланню нижче: Приват24 - privat24-ua.ua-gets.com/get/1697733603550 Будь ласка, перешліть це повідомлення далі, нехай всі люди про це дізнаються! ❤️
-
Вирушаю з України 24.10 маю 3 вільних місця також можу привести щось під замовлення
-
youtu.be/1B_jVxPZYAg?si=PqOCMteVHADnqq9H
-
Привіт! Можливо комусь будуть корисні такі зустрічі (жіноча група)🙌
-
Привіт! Знайшла лист, що загубився між іншими документами раніше, в якому мені пропонують зареєструватись на Fair PharmaCare щоб продовжити користуватися їх послугами. (MSP) Але мій Plan C закінчився 4 дні назад, і я забула продовжити його раніше як вказано в цьому листі. Хтось знає що робити в такому випадку?
-
Продаємо свою першу автівку в Канаді,брали рік тому теж у українців , на авто дорікань не має, обслуговували вчасно. Dodge Journey 2010 року, 7 місць, пробіг 247 тисяч , проблем не з чим немає , має великий багажник. Якщо є питання пишіть мені ,все розповім про авто. Знаходимося в Ленглі. Ціна 4800 торг .