Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Шлях до постійного проживання (PR) - Возз'єднання сімей для громадян України Канада присвячує свою підтримку тим, хто постраждав від російського вторгнення в Україну. IRCC створив тимчасову державну політику, щоб допомогти родинам, які постраждали від російського вторгнення в Україну, возз’єднатися в Канаді. Ця нова політика сприятиме наданню PR певним громадянам України, які зараз перебувають у Канаді та мають сім’ю в Канаді, яка є громадянами Канади або постійними мешканцями. Це також полегшить видачу PR-віз членам їхніх сімей, які відповідають вимогам, за межами Канади. Він набуває чинності 23 жовтня 2023 року та закінчується 22 жовтня 2024 року. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html.
-
СЬОГОДНІ о 6pm ONLINE Запрошуємо Вас відвідати вебінар за темою: "Оренда житла у Ванкувері. Можливості для Українців" Вебінар відбудеться ONLINE у середу , 25 жовтня о 18:00 PDT Кому підійде вебінар? Якщо ви шукаєте квартиру на рент у Ванкувері або іншіх містах Британської Колумбії Якщо ви хочете дізнатися про основні правила оренди у Британській Колумбії. Якщо ви стикнулися з шахрайством Якщо вам дорого платити ринкову ціну та ви плануєте подавати аплікацію в BC Housing Для реєстрації пишіть на нашу електронну адресу [email protected]
-
Доброго дня скажіть будь ласка можливо хтось тут є фотограф або знає хтось фотографа. Дякую
-
www.facebook.com/groups/2055579498033418/permalink/3517338985190788/?mibextid=Nif5oz
-
Iryna Gost (photographer) Website: Wedding Photographer Iryna Gost (irinagost.com) E-mail: [email protected] Phone: +1 236 308 3522 Natalia Boriskina (Portrait, event photographer) E-mail: [email protected] Phone: 778-798-74-59 Instagram: www.instagram.com/boriskina.photo
-
Доброго вечора, я фотограф. З радістю допоможу. Ось моя сторінка instagram.com/ivanna_photographer?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Написала вам в приват
-
Друзі, хто подавав на продовження work permit- скільки чекали відповіді?
-
Цікаво
-
Їду з України можу привести під замовлення косметику , ліки , табачні вироби