Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Давайте Будем обсуждать охоту, рыбалку, баб и машины
-
Капец... Нужно мужской запускать, раз так дело повернулось. Или уже имеется тоже? 🫤
-
Трошкии про то як сприймати Канаду правильно 😉 youtu.be/DjKL4ZcGYno?si=SCOtPSxc7IoCjHK8
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
Привіт! Знову є вільна кімната. Location: West End. Month-to-month/weekly rent. Звертайтесь! :)
-
Доброго дня, може у когось є надійна людина, яка робить переклад документів? Сертифікований перекладач. Буду вдячна за допомогу.
-
Нажаль у мене не має цієї інформації, якщо побачите закиньте, будь ласка. Дякую
-
В ФБ групі недавно був пост і контакти.
-
Щиро дякую!
-
UA - EN Владислав Троицкий [email protected] Лично обращался, все быстро и качественно.
-
Всім привіт ☺️ Мене звуть Аліна Я майстер з тату та перманентного макіяжу з досвідом 🖤 Хочу запросити вас на сеанс ✨ Безкоштовні консультації в дірект Усі мої роботі можна подивитися в інстаграм: instagram.com/alinar.tattoo?igshid=MzRlODBiNWFlZA== I взагалі, дівчата й хлопчата с бьюті сфери хочу запропонувати підписатись один на одного в інсті і підтримувати своїх 🫶🏽
-
Усім вітання! Якщо необхідно зробити якісний і швидкий манікюр з укріпленням і покриттям ділюся контактами мастера @Darya_gymnast_coach Україночка-Дашка, вона зараз на випробувальному у nail салоні. Робить без коштовно. Мені дуже сподобалось, акуратно, швидко...чудово
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook