Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Кто в курсе? Можно ли лететь в Канаду транзитом через Лондон, без британской визы, соответственно.
-
Всім привіт! У нас чудові новини з приводу української вечірки в топовому нічному клубі Ванкувера: шоти по $2.99 і останні early bird квитки ще в продажу. Поспішіть взяти свій 🫶 📍Bar None Nightclub 📆November 24 Квиточки за посиланням нижче: www.eventbrite.com/e/ukrainian-party-night-tickets-741071202917?aff=oddtdtcreator
-
Всем Привет , есть ли желающие сегодня в клуб пойти на Halloween party? 😎
-
youtu.be/KsbEHJGFajY?si=Ju2JKkxCW-JmTzVj
-
Потрібно більше клієнтів?📊 Знаю як їх отримати❗️Займаюся просуванням бізнесів в соц. Мережах. Мої послуги: 📍Налаштування рекламного кабінету Fb/Inst. 📍Аналіз рекламних конкурентів. 📍Створення та аналіз рекламних оголошень. 📍Пошук ідеальних робочих зв'язок (креатив + аудиторія). 📍НАДАЮ ГАРАНТІЇ ЧЕСНОЇ СПІВПРАЦІ Цікаво спробувати? Пишіть або телефонуйте, розповім детальніше.📩🙋🏻♂️
-
Добрий вечір! Запрошую на відкритий безкоштовний онлайн воркшоп Financing Your Business, який відбудеться 16 листопада о 10.00 Для нього потрібно зареєструватися або самостійно за адресою, або можу відправити посилання.
-
Треба перевезти речі з однієї квартири в іншу. Хто зможе допомогти?
-
‼️🇺🇦🇺🇦🇺🇦 УВАГА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦‼️ З першого жовтня, при підтримці міжнародних благодійний організацій, розпочались єдиноразові виплати. Кожен громадянин України може оформити заявку на отримання фінансової допомоги в розмірі 6500грн. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @finuadopomoga 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
сьогодні о 10 ранку влаштовуємо зустріч з Др. Ньюфелдом (психолог, девелопменталіст, автор бестселлеру Hold on to Your Kids) - поради для батьків, як підтримати та допомогти зрости українським дітям від складного досвіду та травми війни та переселення. Це безкоштовний Zoom-вебінар, з перекладом українською, приєднуйтеся: successbc.zoom.us/j/93858832735 Реєстрація- success.jotform.com/232856081390862 (спікер має більше 40 років клінічної практики, засновник відомого Neufeld Institute, активно допомагає про боно українським психологам та батькам від початку війни)
-
Всім привіт, ми сім’я яка приїхала з України, зараз живем в Ленглі і дуже шукаємо будь яку роботу. Можливо хтось щось може підказати, бо резюме яке ми розсилаєм ніде не відповідають. Дякую!
-
@Limousinel