Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Current balance і знак питання синій збоку
-
Зараховує трішки пізніше, не переживайте)
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/permalink/10160985098878664/?mibextid=W9rl1R
-
Здравствуйте! Получил отказ в визе по этим пунктам, как я понимаю они не получили моих биометрических данных или есть еще какая-то причина? Может кто-то сталкивался, буду благодарен за ответ
-
Нет
-
Вы в канаде или нет?
-
Сдаю комнату в Ричмонде, 800 долларов, центр, за информацией пишите в личку
-
Хто підкаже хороший кальян бар в Ванкувері
-
Тут дуже мало хороших кальянних
-
Living Room Hookah
-
Бо шукаю по місту і таке все. Вже навіть думав свій апарат кальяний придбати
-
Ось тому і шукаю
-
Іноді в мене і три дні зараховувало
-
А субота неділя чи неробочі дні це має значення?
-
Більше на наступний тиждень зарахує Вихідні дні в мене ніколи не зараховується
-
В моем доме в West End сейчас сдаётся пару квартир. Может кому пригодиться
-
This message might be coming to you by a miracle but don't take this opportunity for granted With Mrs @Fellicia_Tobesime has me earned massively with $1000 turning it to $12,800 profits... And withdrawing to my bank account ...I just used his tip...I'm so blessed You can also earn too by clicking on the link below.... @Fellicia_Tobesime @Fellicia_Tobesime t.me/joinchat/xmBoTSDlUX45ODlk
-
Хтось тут грає в футбол?
-
В Port Moody там кілька барів поруч є. Шукайте на карті по запиту Hookah
-
Добрий вечір, будь ласка, дайте пораду. Ситуація - в аптеці не видають ліки, закінчився Plan C. Треба надати доходи в Україні за 2020-2022 роки. Знайшов листав в якому Pharmacare Notarized Affidavit. Потрібно заповнити і завірити в нотаріуса. Хтось пише дзвонити в CRA. Чи краще звертатися в CRA чи заповнювати Pharmacare Notarized Affidavit? Терміново потрібно вирішити проблему. Дякую!
16 Jan 2023, 06:08
18776/23281
a day ago