Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Друзі, вітаю всіх з Різдвом Христовим. Бажаю Миру і спокою в кожен дім. Я пишу вам з 🇺🇦 України 🇺🇦 Прошу допомогти мені зробити для дитини Різдвяне диво. Нашого татуся мобілізували місяць тому на війну. Живем з донькою на мою пенсію. Завтра їй виповнюється 10 років, а у мене немає навіть , щоб тортик якийсь купить,не кажучи про подарунок ляльку про яку вона мріє , вона коштує 2000 грн. @ArtFromVenera - ось група, в якій я виклала все що знайшла, що робила своїми руками. Якщо хтось купить щось, то я зможу для доньки зробити Різдвяне диво. Дуже Вам буду вдячна і будь ласка, не судіть.....
-
The most fruitful decision of my life was trading with TRADER Carlylovell I wouldn't have a second thought about choosing her over any other Trader I tested trading with $100 and received a return of $1,800 in 24 hours her care and trustworthiness cannot be compromised
-
✨ Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! 🇺🇦 Bирушаю завтра з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), полінуклеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 💋 Мeдикамeнти, cтiки іqоs gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут) 😉
-
Всім привіт, можливо хтось в пошуках домашнього інтернету. Оскільки ми їдемо з Канади, то шукаємо когось, хто зміг би перейняти наш контракт до кінця листопада 2024. Провайдер - Телус Місячна плата - $56 ( з таксою) Швидкість - 75мб/с (можна змінити до 150 за бажанням)
-
I have been seeing this posts everywhere and people keep saying to contact him, and I finally did and it turns out to be legit, I switched with him and got my benefits from with just $100 i made $1000 in just 24hours and I reinvent $500 and got $5000 now I understand why they have so many recommendations to y'all join channel below and send a DM to him to start earning. (@Mariaivanx) ✍️✍️✍️✍️✍️ https/+8gOAnyRRwgw2OTY0
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка міграційного адвоката чи агента. Цікавить допомога в подані документів на PR
-
Бросить курить, пить! И вообще избавиться от зависимостей, обрести спокойствие! Это возможно! Нужно лишь посмотреть и послушать отзывы реальных людей! 🔸️ Дает энергию и ясность ума. 🔹️ Убирает апатию и сонливость. 🔸️ Повышает креативность мышления. 🔹️ Дает мотивацию. 🔸️ Хорошо помогает справляться с монотонными работами. 👉 Cмoтpите oпиcaниe пpoфиля.
-
Бросить курить, пить! И вообще избавиться от зависимостей, обрести спокойствие! Это возможно! Нужно лишь посмотреть и послушать отзывы реальных людей! 🔸️ Дает энергию и ясность ума. 🔹️ Убирает апатию и сонливость. 🔸️ Повышает креативность мышления. 🔹️ Дает мотивацию. 🔸️ Хорошо помогает справляться с монотонными работами. 👉 Cмoтpите oпиcaниe пpoфиля.
-
Вітаю, я с батьком прибуду до ванкувера вже в цьому році, яка вірогідність того отримаему житло від волентерів?Та якщо не вийде, де в Ванкувері є дешеві хостели, та яка існує робота для мігрантів з мінімальною англійською, та с наданням житла?Такі роботи по типу 'Мавпочка бачить-мавпочка повторює'Їдемо по програмі cuaet.Завчасно прошу вибачення за турботу та за не доформульване питання.Дякую за увагу
-
Привіт, хто знає, як з аккаунту CIBC перевести гроші на акаунт TD bank? Облава акаунти мої
-
Красавицы, приглашаю вас на процедуры по 💥 акциям к праздникам🌲: 🔥Антицеллюлитный вакуумно-роликовый массаж Абонемент 10 сеансов по 45 мин - ✅️550$ вместо 750$❌️ Пробный сеанс - 45$ Абонемент на 10 сеансов по 60 мин - 700$✅️ вместо 900$❌️ Пробный сеанс - 55$ Оплату за Абонемент можно разбить на 3 части. Локация - Downtown 7 лет в бьюти и более 1000 счастливых девушек www.instagram.com/reel/CzdiLwzIT17/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==