Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Є людям які ставили колись ставки на спорт або слоти ??? Є реальна тема як можно ахуенно на цьому заробити Кому цікаво пишіть
-
Їду з України 2.01.2014 можу привести щось під замовлення пишіть в приватний чат
-
$90, доставка за додаткову оплату. Знаходиться у Fleetwood Surrey. Має пляму, але функціонально в хорошому стані - вартував біля 2000 новим. Жосткий із мягкою подушкою. Продаю бо переїхав на нове місце, а тут був свій матрац.
-
Я вас здивую, але у них різні розміри бувають)))
-
I am glad to have invested in this platform. I wasted too much on other platforms without making any profits, but finally I found myself with this experienced trader. I invested $500 on his platform and received my $8,100 profit within two days. I owe everything to this man and must continue to share my experiences with others. Contact via link... 👇👇
-
після )
-
різні розміри квін сайзів? ) чи то вже після вашого повідомлення виправлено?
-
Є людям які ставили колись ставки на спорт або слоти ??? Є реальна тема як можно ахуенно на цьому заробити Кому цікаво пишіть
-
Сайт на якому я вивів вже 200$ без перешкод за перегляд відео та 10$ за реєстрацію. video-earn.yachts/3097158123600284/
-
-
Ось вам куранти на новорічну ніч. Запускати за 37 секунд до півночі.
-
Кто-то знает будут ли какие-то мероприятия в Downtown сегодня? Например фейерверки запускать
-
В котором часу это?
-
Іноді вивчення хоча б основ англійської може дуже допомогти в Канаді. 😉
-
Это напоминание что не будет никакого фейерверка в городе
-
Привіт дівчата хто хоче святкувати Новий рік ?))
-
Кто-то сейчас есть в Whistler??
-
Всех с наступающим🎄🫶 Возможно у кого-то есть желание присоединиться всем будем рады район даун таун)
-
-
Результат за останні дні
16 Jan 2023, 06:08
19637/23197
14 minutes ago