Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я вас здивую, але у них різні розміри бувають)))
-
I am glad to have invested in this platform. I wasted too much on other platforms without making any profits, but finally I found myself with this experienced trader. I invested $500 on his platform and received my $8,100 profit within two days. I owe everything to this man and must continue to share my experiences with others. Contact via link... 👇👇
-
після )
-
Кто-то знает будут ли какие-то мероприятия в Downtown сегодня? Например фейерверки запускать
-
В котором часу это?
-
Кто-то сейчас есть в Whistler??
-
З Новим Роком усіх. Можливо хтось хоче почати Новий Рік із тренувань з боксу? Запрошую на перше безплатне тренування у Fitness World (13821 Central Ave, Surrey, BC V3T 5B5) - потрібно мати membership щоб пустили ) Membership у клубі вартує $10 щотижня +$50 раз в рік. Далі тренування з боксу по $4 за тренування, до 8 чоловік у групі. - Планується 2 групи - новачки та більш досвідченні - Це не фітнес класи, це БОКС! Основою є постановка техніки удару, роботи ніг, координації рук та ніг, елементи захисту, розвиток реакції, відпрацювання на лапах, у парах, на мішках, спаринги та ін. - Ніяк не повязано з Fitness World. Вони мені просто дозволили спробувати і залежно від того як піде, можливий розвиток. Якщо цікаво - пишіть у приват.
-
People miss opportunities due to ignorance and doing things that do not generate profits. I was once an idea staff until I met this legit trader who gives me all the guidelines in trading and also helps me make money through trading. If you are looking for a place to invest and make your PROFITS successfully without paying any fees, you can contact him click on the link below for more information.@Trade_with_Colt_Mosdef 👇👇👇 t.me/+btrMKQTIwFFmZWY0 t.me/+btrMKQTIwFFmZWY0