Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую.Бо на стійці там пишуть,що вони цілодобово.Але чи так це насправді?
-
Можливо для когось і має. Але як на мене, це не ок, коли, щоб поміняти стомат клініку, потрібно щоразу проходити цей екзамен
-
Ні, не так. При зміні клініки ваш новий доктор просто запросить у попереднього ваші результати обстеження, якщо вони ще не прострочені. Взагалі, тут у більшості населення послуги стоматолога покриваються страховкою від роботодавця - Extended Health. Рутинні стоматологічні обстеження, а також послуги гігієніста (чистка) зазвичай проводяться із такою частотою, щоб це покривала страховка (бо там є нюанси з тим як часто можно робити такі обстеження та роботи).
-
Вітаю. На початку січня прилетіли також вечірнім рейсом. Через затримку літака та затримку видачі багажу ми не встигли до нашого стенду волонтерів, вони працюють тільки до 22 години. Слава Богу, знайомі дали резервний особистий номер волонтерки. +1 (778) 994-7266 - Оля. У Ватсапі написали їй, надіслали фото воркпермітів , квитків та паспортів і через деякий час вона нам скинула направлення у готель на поселення. На жаль, уже було пізно і трансфера уже не було. Брали таксі.
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
+1 (604) 671-4075 Володимир Ліцензований інструктор зі своїм авто.
-
Добрий день. Запрошую на безкоштовний відкритий воркшоп "Бізнес з державою", де спеціалісти розкажуть як і що саме купує федеральний уряд та де знайти ресурси та безкоштовну підтримку для малого бізнесу. Воркшоп надається англійською мовою. Для реєстрації можете написати на вказану пошту, або мені і я пришлю реєстраційну форму. Дякую!
-
My testimony started the day I saw a post address after having a good view at her telegram page seeing Successful story on how he has helped a lot of people I was really impressed and I quickly contacted her, Today my life has changed financially and my joy restore completely.
-
Дякую за те,що поділилися особистим досвідом!
-
Отвечали уже... t.me/newukrainiansvancouver/30901
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 www.instagram.com/chipset.vancouver/ Vancouver, Canada.