Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Добрий день. Запрошую на безкоштовний відкритий воркшоп "Бізнес з державою", де спеціалісти розкажуть як і що саме купує федеральний уряд та де знайти ресурси та безкоштовну підтримку для малого бізнесу. Воркшоп надається англійською мовою. Для реєстрації можете написати на вказану пошту, або мені і я пришлю реєстраційну форму. Дякую!
-
My testimony started the day I saw a post address after having a good view at her telegram page seeing Successful story on how he has helped a lot of people I was really impressed and I quickly contacted her, Today my life has changed financially and my joy restore completely.
-
Дякую за те,що поділилися особистим досвідом!
-
Отвечали уже... t.me/newukrainiansvancouver/30901
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 www.instagram.com/chipset.vancouver/ Vancouver, Canada.
-
Доброго вечора, я зовсім скоро буду переїжджати до Ванкувера та шукаю роботу та кімнату. Маю досвід праці на СТО Але переважно шукаю роботу на будівництві, я дуже швидко вчусь та готовий майже до усього! Мій телеграм для зв’язку @korzh_bohdan Завчасно дякую !
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
🔹 Пoлит. yбeжищe I-589 🇺🇲 🔹 Paзpeшeниe на paбoтy I-765 🔹 Ускopeннoе полyчeние SSN и WA. 🔹 Спoнcopство по пpoгрaмме U4U. 🔹 Пopyчитель для СBР Оne. 🔹 Кeйc и истopия. 🔹 Смeнa мecтoнaхoждeния. 🔹 Peгиcтpaция фиpмы в CШA. 🔹 Пoлyчeние гpин-кapты. 👉 Cмoтpите опиcaниe мoeго пpoфиля
-
youtu.be/6huFztuX4rc?si=wABGKQSzKmvj6lvD
-
Привіт! Чи може хтось порадити майстерню, щоб полагодили мікрофон айфона (прочистили) і замінили батарею. Можливо сам хтось може запропонувати свої послуги? Дякую!😊
-
Чомусь не можу скопіювати лінк. Може, там за запрошенням? Скажіть свій акаунт
-
t.me/ukrainiansinvictoriabc