Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Місяць українського кіно у Ванкувері 🇺🇦🇨🇦 Відкриття вже завтра — з прийомом та першим фільмом серії — легендарним "Земля" О. Довженка Українською з англійськими субтитрами Квитки — симфолічні 10-14%, половина доходу передається в Maple Hope Foundation thecinematheque.ca/series/witnessing-change-ukrainian-cinema-in-a-time-of-turmoil?fbclid=IwAR0hMqZg68J9SDNgOUTQmmt7aGJED7g4-8dbRemqGqSsYrQsR6cimwMvo8c
-
І open work permit можуть не видати.
-
Можна ще забрати монітор?
-
все продано, дякую)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Добрий вечір, можливо хтось знає якщо я вже тут заповнювала податкову декларацію в тому році і працюю тільки в Канаді чи мала я платити якісь податки в Україні?
-
Як дізнатися повинна була чи ні? Вибачте зовсім не маю досвіду в цій темі 😅
-
Между Украиной и Канадой нет даойного налогообложения . Но если вы должны были подать декларацию в я Украине- вы должны ее подать
-
Ні не ФОП і в Україні не працюю зовсім. Дякую!
-
Например вы Фоп? Работаете на гос службе в украине? Если нет, спите спокойно
-
Є якась офіційна інформація щодо цього взагалі?
-
В’їзд за cuaet в Канаду закінчується 31 березня 2024 року. До цього ж терміну і видається owp для українців. Потім - на загальних підставах. Пошукайте інфо на сайті Canada.ca. Колись читала, зараз не можу знайти.
-
а якщо я з дівчиною розпишусь, і у мене є цей додатковий рік, який не вліз у її паспорт, через мене теж ніяк не можна подовжити?
-
Ну закрутили😅 Не знаю. Ви ж дорослі люди, у кожного свій паспорт. Дати різні. Причому тут одруження? 😉
-
Ольго, доброоо ранку! Перепрошую, побачила ваше повідомлення і вирішила перепитати. Ви пишете, що в‘їзд по cuaet до кінця березня. В мене сестра отримала візу ще рік назад, але збирається приїхати тільки цього літа (в гості, owp не потрібна). Вона ж зможе вїхати в країну допоки віза є валідною? Просто не дадуть вже owp?
-
Так. Вона в’їде як турист. Так. І owp не дадуть, і грошей і всіх інших бенефітів. Поки дійсна віза можна приїжджати в гості)
-
Дякую за відповідь!
-
Будь ласка 😊
-
Привіт, чи є серед учасників графічні дизайнери, що працюють з Канадським ринком? Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення, потрібна ваша порада та маленька допомога 🙏🏻✨🤗
-
Если вас роздражает- проходите мимо..
16 Jan 2023, 06:08
20220/23268
about 3 hours ago