Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я вам сообщаю ту информацию, которую давали в Украине в течении того времени, как его продлевали. Думаете тут у посольства другие правила?
-
Щиро запрошую дівчат, хто втомився від бігу по колу та що бажають свідомо рухатись вперед, долучитись до трансформаційно-коучингової гри «ФОКУС» 10 лютого об 11:00 за Ванкуверським часом. Гра для тих, хто хоче сфокусуватиися на важливому, знайти відповіді на свої питання, виявити рішення проблемної ситуації. Гра триває близько 3-х годин + до цього ведучий гри впродовж 3 днів готує учасників, допомогає сформувати запит і тд. Коштує 60 канадський доларів. Деталі за посиланням fb.me/e/4ah4hBjQk Для запису пишіть мені в особисті повідомлення 🫶 Гра проходить українською мовою, ведуча гри - сертифікований коуч та ведучий цієї гри www.instagram.com/yana.my.coach?igsh=MW1rZzlkN2EyZDBsNA==
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $65 чи моб.звязок 30GB - $34❗️ Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
ВЖЕ ЦІЄЇ СУБОТИ! З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Привіт, хто робить мікроблейдинг брів?
-
Hi! I’m not Ukrainian but I guess you guys can help me. It’s always really hard to donate from my bank (Scotia) to Monobank. Is there any alternative ways? Someone told me about Revolut. But maybe there’s some other way?
-
Дуже дякую за пораду. Сьогодні записалися на 21.02 в Оттаву
-
I did tried that one but I haven’t received the confirmation sms. I guess I can try again in a couple of hours. Thanks.
-
You can add your card from any canadian bank to monobank app and then transfer money within the app
-
Податись це не значить отримати 😂 але я подалась
-
Хто подавався на фінансову допомогу, відгукніться. Є пара запитань
-
Заповнила так, Напишіть в особисті питання
-
Ви розібралися як форми заповнювати?
-
Всім привіт! 🌷Квитки на найкрутішу українську вечірку на честь 8 Березня вже в продажі! Топовий нічний клуб з найкрутішими ді-джеями і барабанним шоу! Дівчатам — бокал просеко та подаруночок на вході😊 ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: www.eventbrite.com/e/march-8-ukrainian-party-tickets-819438531707?aff=oddtdtcreator 🙌🏻 Приходьте і приводьте друзів!! 19+ *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
не ведіться на цю провокацію. Щоб потім всюди писали про українські паті в воєнний час. Могли б зробити вечірку але не вказувати, і не виділяти українок. уйня від організатора.
-
Кому терміново потрібно житло,дзвоніть . Старий білдінг але велика квартира . Після покраски та чистки коврів. 50 метрів від зупинки та 800від скайтрейн. Вже доступно до переглядів . Здається з 15го але можна і раніше .
-
Девочки хелп.,может кто-то будет лететь из Украины. Мне косметолог приготовила уход . Может кто то сможет подхватить …. Очень нужно🥹🥹🥹🥹🥹 мы всегда привозим все , когда родители летят к нам. Может карма сработает в мою сторону тоже😂
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка компанію у Ванкувері, яка здає в оренду житло на довгостроковий період. Буду дуже вдячний
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
Хтось цікавиться психологією стосунків та особистості? (Архетипи Юнга, теорія прив'язанності, соціоніка, психософія, тощо) Думаємо зібратися та за пивом потриндіти на ці теми, але нас лише двоє... Було б цікавіше якби були ще один-два бажаючих
16 Jan 2023, 06:08
20249/23243
about 4 hours ago