Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Якщо повна вакцинація то не треба
-
Напевно я
-
Тільки з Грузії
-
Напишу вам в лічку 💙💛
-
Доброго вечора, Уляно. Так, дуже цікаво отримати інформацію про евалюацію дипломів (особливо медичних) та дізнатися, на яку роботу можна піти без ліцензії.
-
Лікарі є. Та поки що займаюся англійською мовою, трохи пізніше дійдуть руки і до диплома. Теж шукаю інформацію з цього приводу.
-
Так є лікарі, а чи є стоматологи ?
-
Хто звертався, за провінційною допомогою? Всім одобрили чи були відмови? Там є якісь критерії до отримання?
-
Привіт! Якщо хтось шукає кімнату у Ванкувері, я можу допомогти. Живу в будинку у приємної канадки в North Vancouver, а вона хоче здати другу кімнату ще комусь з українців
-
Привіт , можливо хтось має ресурси на яких можна глянути джоб офери для новоприбулих? Чи можливо контакти рекрутерів Дякую !
-
Доброго дня,, можна подробиці?
-
Всем привет, мы две девушки приехавшие только в Ванкувер..ищем жилье рассматриваем также 3-х комнатные квартиры... возможно есть какая-то девушка которая рассматривает варианты квартиры и хотела бы с нами снимать..рассматриваем жилье возле метро синей ветки (expoline )
-
Здрастуйте, вы нашли уже жилье?
-
Мы как раз ищем, просто смотрели 2 bedroom, то жилье слишком далеко, а 3 bedroom больше намного вариантов
-
На этом канале специально снимают свежую информацию как приехавшим врачам, медсёстрам и стоматологам переучиться и начать работать в Канаде. Это одно из видео
youtu.be/72lecpC10eM
-
Верните в отель. В каждом отеле остаётся информация о госте. Отдел lost&found свяжется с людьми и вернёт вещь.
-
Дякую! Обовязково поверну
-
Дуже дякую!!!
-
Салочки тут від 1000 і вище. Чим менша дитина тим дорожче. Дивлячись в якому районі ви знімете житло, там і будете шукати садочок и дізнаватися чи є місця
-
Зареєструйтесь в Food Bank і щотижня будете отримувати продукти. А що з роботою - не можете знайти чи що? Чому саме гроші просите , а не допомогу і пораду як влаштуватися?
2035/23267