Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Якщо комусь потрібна робота, звертайтесь за номером: 7783023733 Будівництво
-
Ми на консультації можемо порадити міграційних консультантів, які допомогають нашим клієнтам. + для того, щоб рухатися в бік купівлі нерухомості та отримання іпотеки, треба будувати правильно свою кредитну історію, зарплатню і тд. для цього ми рекомендуємо звернутися до однго з наших іпотечних брокерів. Вони залюбки розкажуть лайфхаки та як правильно та ефективно будувати кредитну історію(
-
Вони не з самих бідних шарів у Індії, навпаки А у них жорстке соціальне розшарування і кастова система Вони звикли на всіх як на челядь і гній дивитись
-
Доброго дня. Є питання щодо мед огляду, який потрібно пройти для тих хто хоче/потрібно прибрати обмеження у ворк перміті. Хтось подав заяву підтвердження проходження мед.огляду в IRCC?
-
vm.tiktok.com/ZM6chSYW6/
-
Ми вже третій тиждень чекаємо на підтвердження проходження медкомісії.. в IRCC нічого не зʼявляється, думаю на днях їхати приводити до свідомості робітників клініки цієї
-
Ми не так щоб сильно турбуємось, бо в нас в перміті з самого початку ніяких обмежень не ставили.. я просто хвилююсь щоб мені не повідомили що ми за 90 днів не пройшли медогляд для візи.
-
У меня через полгода так ничего и не появилось😂😂 поэтому моя замена воркпермита длится уже больше 8 месяцев)))
-
Дякую
-
На електронку має прийти повідомлення від IRCC що ви пройшли медкомісію і у вас все гаразд
-
Де саме буде видно що все гаразд?
-
Ну це питання до клініки, може вони ще не відправили результати до IRCC , бо в них дуже багато людей проходить. Але нам від цього не легше