Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
thanks I really appreciate the work you have been putting on, growthwealth.online is legit and paying
-
🟡РОБОТА КУР'ЄРОМ В США🟡 ➡️БEЗ ДОКУМEНТІВ - BИ ОТРИМАЄTE ГОTOВИЙ AКKАУHT * від вас нe потрібні не Які дoкумeнти ➡️ВІДEО + DL ДЛЯ ПРОХОДЖEHHЯ ВEPЕФІКАЦІЇ * при запиті фeйс ми покажемо як пройти вeрефікaцію ➡️DОORDАSН-НAШІ KЛІЄНТИ ЗAРOБЛЯЮТЬ ВІД 150$ В ДEНЬ зaробітoк на більше на tоp dаshеr ➡️ПРИ ПОKУПЦІ МOЖНА РOЗБИТИ ПЛAТІЖ НA ДВІ ЧACТИНИ * тим самим ви мoжете знизити фінансoве нaвaнтаження і перевірити аккаунт ➡️ТOП ДAШЕР НА НОВИХ AКAУНT НА ДВA ТИЖНІ * отримaй tоp dаshеr нa 2 тижні і не втрaть 🤝Пoчни прaцювати в дeнь зaмовлення, звeртaйтеся-Aнтон
-
I recommend this platform to all family and friends to earn, growthwealth.online is legit and paying
-
growthwealth.online is really amazing. The returns are amazing, the payouts are fast earn
-
growthwealth.online legit
-
Підкажіть норм барбера бажано нашого
-
Бо адмін групи не відомо де
-
Tested and trusted earn.... growthwealth.online
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Це скам! Вона по всіх чатах українців за кордоном пише і всюди летить
-
Кому нужна работа в Ванкувере - напишите мне, есть хороший вариант
-
This company is more profitable than other companies out there I always recommend this company to all my friends growthwealth.online
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую вас на манікюр. Понеділок: 1:00 або 16:00 Середа: 16:00 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
🔅Друзі всім привіт! Любителі класичної музики 🎶 а саме піано 🎹 та скрипки 🎻 , знову маю чудову можливість запросити на концерт! Наступна пʼятниця 16 лютого, о 19:30 в районі West Point Grey. Деталі на платформі, а кому цікаво пишіть у приватні 🔅 www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-duo-concertante-tickets-678856356637?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook