Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю! Я вже 9 років у Ванкувері. Займаюся автомобілями (працюю в дилері). Нещодавно мені дали добро надавати послуги пошуку та купівлі авто, тому я вирішив створити свій сервіс для українців, які хочуть придбати авто в Ванкувері за найкращу ціну. У мене є ліцензія та доступ до дилерських аукціонів, тому можу знайти Вам авто дешевше ринку чітко за вашими вподобаннями. Більше інформації за посиланням на мій канал👇🏻 Працюю з будь-яким бюджетом (Схвалено адміном) t.me/avtivkavancouver
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Дірект. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 www.instagram.com/chipset.vancouver/ Vancouver, Canada.
-
Долучайтеся до Онлайн Школи Бізнесу для Молодих Підприємців! Шукаєте цікавий спосіб розвивати свій бізнес-потенціал?👀 ☆OsviTech☆запрошує дітей віком від 13 до 18 років на пробний урок у нашій онлайн школі з бізнесу!😎💸 Чому обирати нас: ✨Різноманітність бізнес-ідей саме для дітей! ✨Цікаві уроки з досвідченими вчителями, готовими ділитися своїми знаннями та практичним досвідом. ✨Гнучкий графік: заняття проводяться 2 рази на тиждень, що дозволяє легко вписати їх у ваш розклад. Приєднуйтеся до нашої спільноти молодих підприємців та розвивайте свій бізнес-потенціал разом з ☆OsviTech☆! Запишіться на пробний урок зараз та розпочніть свій шлях до успішного бізнесу!💝💛 Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Запрошуємо на безкоштовний воркшоп по арені житла в Ванкувері
-
Підкажіть, будь ласка, хто стикався або може вже бачив у чаті відповіді (не знайшов). Чув, що компенсують 50% вартості квитка або більше з Європи, Британії до Канади (я так розумію не плутати з гуманітарними квитками, а як як потім отримати кешбек, до кого і де подаватися?). І чи компенсують якщо: а) квиток round trip (часто бачу що вони дешевші ніж просто one-way) б) квиток з 1 пересадкою (але не тривалою до 5-8 годин, наприклад, у ванкувер через калгарі чи торонто)
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Ми стартуємо з групою ІНТЕНСИВ з підготовки до іспиту CELPIP GENERAL. Заняття 3 рази на тиждень з 19 лютого по 29 квітня 2024. Підготовка до іспиту - це навички, які треба відпрацювати, і ми знаємо як це зробити! www.facebook.com/share/i9S6fPdidh5hdsZx/?mibextid=9l3rBW
-
Доброго вечора, як з канадської картки переказати гроші на українську?
-
Дякую
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕