Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Здрастуйте, вы нашли уже жилье?
-
Мы как раз ищем, просто смотрели 2 bedroom, то жилье слишком далеко, а 3 bedroom больше намного вариантов
-
На этом канале специально снимают свежую информацию как приехавшим врачам, медсёстрам и стоматологам переучиться и начать работать в Канаде. Это одно из видео
youtu.be/72lecpC10eM
-
Верните в отель. В каждом отеле остаётся информация о госте. Отдел lost&found свяжется с людьми и вернёт вещь.
-
Дякую! Обовязково поверну
-
Дуже дякую!!!
-
Салочки тут від 1000 і вище. Чим менша дитина тим дорожче. Дивлячись в якому районі ви знімете житло, там і будете шукати садочок и дізнаватися чи є місця
-
Зареєструйтесь в Food Bank і щотижня будете отримувати продукти. А що з роботою - не можете знайти чи що? Чому саме гроші просите , а не допомогу і пораду як влаштуватися?
-
Волонтеры помагают, не нужно трусить!!!
-
Так, дякую, я це знаю, цікаво було саме почути реальний досвід тих, хто це все вже пройшов )
-
Я зв’язалася з волонтерами і вони мені надали список де є вільні місця. Записуєшся до них на огляд садочку та обираєте. Та ще в фб написала пост у групі по моєму місту, та мами відповіли. Тут все просто з цим
-
Підкажіть будь ласка скільки можна у BC їздити з українським водійським?
-
Супер) дякую дуже 🙏🏼 заспокоїли) А підкажіть будь ласка, контакти волонтерів чи де ви їх шукали ?)
-
3 месяца
-
Спасибо
-
Всім привіт! Чи є тут люди, які нещодавно приїхали і хочуть приеднатись до святкування ЛГБТК+ прайду 31 липня? Можете написати мені 🏳️🌈
-
Дякую вам велике🙏
-
Доброго дня, теж цікавить
-
Салют, скажіть будь ласка, наскільки важко знайти роботу на кеш?
-
скажите пожалуйста эти курсы бесплатные или же платные?
2047/23282