Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ребята доброго утра. Подскажите пожалуйста, если муж летит с ребенком с Канады в Европу на 1 неделю туда и обратно, нужно ли мне как маме давать разрешение на выезд с отцом? Как у нас в Украине? Если да, то кто такое разрешение может сделать?
-
Спасибо
-
На Canada.ca есть форма. Можна распечатать, заполнить и пойти к любому нотариусу заверить.
-
Всім привіт) народ, допоможіть розібратися, будь-ласка😅 Ніколи раніше не користувалась e-sim але вийшло так, що одночасно злетів телефон і загубила українську сім-картку. На щастя вдалося відновити номер з оператором Lifecell на e-sim. І от тепер вона в мене світиться увімкнена весь час і показує оператор Bell. І хоч роумінг вимкнений, смски все одно приходять. Мені потрібно якось її вимкнути може? Де про це можна дізнатися подробиці? Відчуваю себе старою з такими питаннями😅😅😅
-
Только писал ответ на сообщение про е-сим и роуминг, а его удалили в процессе 😕
-
Рекомендую записать "Мiй номер", чтобы не забыть что за симка.
-
Это как будто Вы вынули физическую симку. Не будет нагружать батарею вторым сигналом.
-
Раньше было так, что до тех пор, пока Вы не принимаете звонки, не звоните и не отправляете смски, то в плане роуминга ничего сниматься не должно. Входящие смски были бесплатными. Если хотите отключить е-сим, то вероятнее в настройках Cellular (Сотовая связь) тыкнуть в е-сим и там должна быть опция отключить, если установлена еще физическая симка.
-
Вітаю! Я вже 9 років у Ванкувері. Займаюся автомобілями (працюю в дилері). Нещодавно мені дали добро надавати послуги пошуку та купівлі авто, тому я вирішив створити свій сервіс для українців, які хочуть придбати авто в Ванкувері за найкращу ціну. У мене є ліцензія та доступ до дилерських аукціонів, тому можу знайти Вам авто дешевше ринку чітко за вашими вподобаннями. Більше інформації за посиланням на мій канал👇🏻 Працюю з будь-яким бюджетом (Схвалено адміном) t.me/avtivkavancouver
-
www.change.org/p/enact-without-delay-the-rebuilding-economic-prosperity-and-opportunity-for-ukraine-act?recruiter=1330816182&recruited_by_id=b7fe8ca0-ca93-11ee-9e9d-196408d36f63&utm_source=share_petition&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_for_starters_page&utm_medium=copylink&utm_content=cl_sharecopy_37887419_en-US%3A7
-
Підпишіть будь ласка петицію! chng.it/LMTCx7pByh