Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт Якщо ти тільки приїхав і не знаєш де і як придбати автомобіль у кредит запрошую до нашого дилерського центру тут ти знайдеш великий вибір автомобілів та команду професіоналів Як що маєте запитання дзвоніть за номером нижче
-
Вітаю! Мене звати Марина! Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням німецької, або/та англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишуть 👉🏼 (@MarinaNovaShkola)
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
🎞 WEBINAR 🏘 Загальний огляд ринку нерухомості в Британській Колумбії, зокрема у Великому Ванкувері.🇨🇦 ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 20 лютого 2024 року ⏰ Час - 18-30 Ванкувер 📟 Дата 20 лютого 2024 року ⏰ Час - 21-30 Торонто 🎬 ПОСИЛАННЯ www.youtube.com/watch?v=UMMJ1w0Oh3Q
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕