Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
t.me/UA_Canada_Cuaet ☝️ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КАНАДИ 🇨🇦 для українців🇺🇦 : ▪️ 💼 ІММІГРАЦІЯ; ▪️ 🏚 ЖИТЛО; ▪️🛠 РОБОТА ▪️🚗 ТРАНСПОРТ ‼️ ВЕБІНАРИ З СПЕЦІАЛІСТАМИ РІЗНИХ СФЕР👇 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 🤝 Співпраця - [email protected]
-
Але куди її подати вже питання
-
Бо форма є, мені сказали її вистачить
-
Хтось знає куди відправляти готові форми податків?
-
Доброго часу
-
Податкову декларацію зазвичай заповнюють та подають до CRA в електронному вигляді за допомогою податкового програмного забезпечення типу TurboTax, Studio Tax, або онлайн сервісів типу Wealthsimple Tax. Тобто, ви вводите ваші дані і цифри, ПЗ робить обчислення та формує усі необхідні форми, що складають податкову декларацію. Ви усе перевіряєте (якщо розумієте що перевіряти; зазвичай люди довіряють розрахункам цього сертифікованого ПЗ), і потім тиснете кнопку і ПЗ відправляє вашу декларацію до CRA в електронному вигляді. Це все.
-
Вітаю всіх! Мене звати Аня, і я нещодавно приїхала до Ванкувера з України. Вже місяць я живу в Річмонді та хотіла б запропонувати вам свої послуги няні. Обожнюю дітей і маю значний досвід спілкування з ними, що дозволяє мені знаходити підхід до кожної дитини та забезпечувати їм комфорт та радість під час нашого спілкування. Крім того, я працюю графічним дизайнером, що дає мені чудову можливість розвивати творчі здібності ваших дітей через малювання та рукоділля. Ці заняття роблять проведення часу не лише цікавим, але й корисним для розвитку малюка. Я добра, весела та енергійна, а також маю досвід роботи тренером зі стретчингу. Це означає, що я можу організувати для вашої дитини заняття з розтяжки, що сприятимуть його фізичному розвитку та здоров'ю. Люблю малювати та з задоволенням поділюся цим захопленням з вашими дітьми, допомагаючи їм виражати свої почуття та думки через мистецтво. Без шкідливих звичок, я готова запропонувати вам відповідальний та турботливий підхід до догляду за вашою дитиною. Якщо ви шукаєте надійну та творчу людину, яка з радістю побуде з вашою дитиною, розвине його творчі та фізичні здібності, я буду рада допомогти! Зв'яжіться зі мною, щоб обговорити деталі. Сподіваюся на співпрацю!
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Привіт) Мене звати Ірина) Шукаю кімнату для короткострокового/довгострокового проживання. Розгляну будь-які варіанти:)
-
Я не глупый, я не буду публиковать сообщения об этой компании, если я не получу от нее прибыль, вы, ребята, должны думать, что эта компания на 100% законна. Я инвестирую 100 долларов за 24 часа. Я получил прибыль в размере 9500, это похоже на для меня чудо Свяжитесь с менеджером и попросите его помочь вам. t.me/+raP5jWOdOpk3OTM8 t.me/+raP5jWOdOpk3OTM8
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
✔ Best Platform to earn money from home ✔ 24 hours return of profit ✔No upfront, No hidden fees 💎 Access To Monitor Your Trade ✔Minimum investment $100 ✔ Payment method 🔥BTC/USDT Inbox to get more knowledge on how to trade in FOREX @Wesley_Vince CLICK HERE TO JOIN GROUP CLICK HERE TO JOIN GROUP