Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Добрий день, прилетіла людина по куает на 3 тижні до Ванкувера, отримала ворк перміт. Чи порадите ви подаватись на мсп та проходити медогляд? При подачі питають чи буде людина їхати з британської Колумбії на термін більше 30 днів в наступні 6 місяців. Якщо ставити що так і отримувати мсп, чи можуть бути якісь наслідки якщо поїхати?
-
Если человек уедет, предварительно должен предупредить об этом.
-
Они конечно в теории эти деньги возвращают но я вот уже третий месяц жду
-
И переплатите за медосмотр без него
-
Вы как минимум не успеете за 3 недели получить мсп
-
Лучше уже после того как вернётесь
-
Я тоже такое слышала и звонила в свое время и мне каждый раз говорили шо нет, номера ещё нет и так было 2 недели
-
Вам не обовʼязково потрібна фізична картка, за кілька днів телефонуєте та дізнаєтесь свій номер, з ним медогляд безкоштовно
-
Доброго ранку👐🏽 Підкажіть будь ласка де я можу проглянути, що спершу треба зробити по приїзду і де. Щиро дякую, та продуктивного усім дня🤝🏽
-
Мне конечно сказали что вернут но шото не приходят
-
И медосмотр был не бесплатно с мсп. Я все равно платила 190 баксов даже с карточкой
-
Я прошу прощения, а куда и за что вы это платите? Мы ничего не платили, знакомые все тоже
-
t.me/pereklichkaUA
-
Странно, ну значит ждите возврата, но все равно не понятно за что у вас их взяли
-
Да, лично 750 W Broadway #1215 750 W Broadway #1215, Vancouver, BC V5Z 1H2, Canada
-
Безкоштовна психологічна допомога для українців по всьому світі від благодійних фондів та волонтерських організацій (Канада та інші країні). Допомога надається як наживо так і онлайн (тому зверніть увагу на проекти, які розташовані також в Україні). За хештегами можна шукати допомогу за країною та видам допомоги (індивідуальні консультації, групи підтримки, допомога дітям, допомога військовим та членам їх сімей, тощо). Побачити цю інформацію можна на каналі (засновано на волонтерських засадах, тут немає комерційних оголошень): t.me/mental_psy_world Згодом інформації буде більше, це тільки початок розвитку каналу. Якщо у вас є корисна інформація за зазначеною темою напишіть будь ласка адміністратору.
-
На каком месте? Вы лично уже платили?
-
Ну мне сказали что надо платить там на месте. Несмотря на мсп. Сказали отправить этот чек в health BC и мне возместят
-
3 роки тому я жив в саме цій квартирі і ми тоді платили 1200$ за неї. Капець ціни виросли
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, групу в телеграмі в Торонто? Або корисні посилання для новоприбулих у Торонто. Якщо хтось має :) Гарного дня!
16 Jan 2023, 06:08
20809/23281
a day ago