Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
💵 Заробляйте, коли вам зручно UberEats🇺🇦🇨🇦 ⚡️ Почати роботу/інструкції/ БОНУСИ 👇 ➡️ t.me/Uber_Eats_Ottawa/11/1460 👈 🔝 ЗАРЕ'СТРУЙСЯ І ЗАРОБЛЯЙ. ⚫️ Власний графік ⚫️Заробляйте на своїх умовах ⚫️Все необхідне в одному додатку 💬 Чат UberEats - 📱 t.me/Uber_Eats_Ottawa
-
Мені сестра укрпоштої відправляла десь 14 днів
-
Друзі привіт, можливо ще хтось хоче кілька тисяч юсдт поміняти на 🇨🇦 бакси🙂 при особистій зустрічі. Дайтесь знати 🤚🏻
-
Tether (USDT) – це цифрова валюта, забезпечена доларами США, що базується на технології блокчейн
-
Потрібна модель для Ламінування вій Вимоги : 📌 вії що ростуть прямо 📌Оплата за матеріали 📌 дозвіл на фото та відео Гарантую що ви не впізнаєте свої вії , вони будуть підкрученими та більш виразними Подробиці о асобисті Також залишаю інсту www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Красуні! Запрошую на корекцію та моделювання брів✨ Ламінування вій та брів✨ Є ще така функція,як манікюр✨ Буду рада вас бачити🍃 За детальною інформацією прошу звертатись в дірект☘️ Чекатиме кава та латте🍃 Локація:Downtown,Vancouver☘️
-
Привіт усім! Я практикуючий лайф та бізнес коуч. Якщо ви шукаєте можливість змінити своє життя на краще, то маю чудову новину для вас! Я тільки що запустив свій новий відеокурс "Філософія коуча", який допоможе вам розкрити ваш потенціал та досягти нових висот. За місяць ви отримаєте лише практичні інструменти та стратегії, які допоможуть вам змінити ваше життя. Для отримання більш детальної інформації напишіть мені у особисті повідомлення.
-
Доброго ранку, підкажіть будьласка хто перевозив з Європи до Ванкувера тваринок в салоні літака ? Як домовлятись з авіа компанією ? Чи щось сплачували за тварину в аеропорту по прибуттю ?
-
2) В кожної авіа компанії свої забобони. Але список авіакомпаній які перевозять тварин можна відшукати. Зразу йдіть на оф сайти та шукайте розділи "багаж", нажаль вони там
-
У нас собака пролетела минск, стамбул, мехико, ванкувер, с каждой из авиакомпаний все по разному, самое ужасное было с канада аэрланс, не пустили на рейс в мехико- не тот размер переноски, поменяли билет и искали новую. Без туроператора вы сами вряд-ли сможете купить билет, потому что у вас должна быть подтверждения бронь на животное, оплата переж посадкой на рейс картой, налом нет, либо изначально оплачивать при покупке билета. У нас за всю поездку было три переноски
-
Вивчала цю тему, бо хотіла перевезти теж. 1) Переноска, в інтернеті є інформація яка потрібно переноска, але краще зразу читати ті стандарти на які є посилання
-
Є ще обмеження тварин по салону, наскільки пам'ятаю
-
Як мінімум ціни без налогів.. хехе😢 Але краще ніж летіти без нічого?
-
Для котів легше, для собак важче
-
Є міжнародна інструкція (?) перевезень. Більшість авіа компаній їй слідують, для багажа. Але тут питання ваги для салону, в мене з переносою було за 10 кг
-
Ви вточніть яких д, певно. Тут Кан чи США? Різні суми, хех