Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Красуні! Запрошую на корекцію та моделювання брів✨ Ламінування вій та брів✨ Є ще така функція,як манікюр✨ Буду рада вас бачити🍃 За детальною інформацією прошу звертатись в дірект☘️ Чекатиме кава та латте🍃 Локація:Downtown,Vancouver☘️
-
Привіт усім! Я практикуючий лайф та бізнес коуч. Якщо ви шукаєте можливість змінити своє життя на краще, то маю чудову новину для вас! Я тільки що запустив свій новий відеокурс "Філософія коуча", який допоможе вам розкрити ваш потенціал та досягти нових висот. За місяць ви отримаєте лише практичні інструменти та стратегії, які допоможуть вам змінити ваше життя. Для отримання більш детальної інформації напишіть мені у особисті повідомлення.
-
Доброго ранку, підкажіть будьласка хто перевозив з Європи до Ванкувера тваринок в салоні літака ? Як домовлятись з авіа компанією ? Чи щось сплачували за тварину в аеропорту по прибуттю ?
-
2) В кожної авіа компанії свої забобони. Але список авіакомпаній які перевозять тварин можна відшукати. Зразу йдіть на оф сайти та шукайте розділи "багаж", нажаль вони там
-
У нас собака пролетела минск, стамбул, мехико, ванкувер, с каждой из авиакомпаний все по разному, самое ужасное было с канада аэрланс, не пустили на рейс в мехико- не тот размер переноски, поменяли билет и искали новую. Без туроператора вы сами вряд-ли сможете купить билет, потому что у вас должна быть подтверждения бронь на животное, оплата переж посадкой на рейс картой, налом нет, либо изначально оплачивать при покупке билета. У нас за всю поездку было три переноски
-
Вивчала цю тему, бо хотіла перевезти теж. 1) Переноска, в інтернеті є інформація яка потрібно переноска, але краще зразу читати ті стандарти на які є посилання
-
Є ще обмеження тварин по салону, наскільки пам'ятаю
-
Як мінімум ціни без налогів.. хехе😢 Але краще ніж летіти без нічого?
-
Для котів легше, для собак важче
-
Є міжнародна інструкція (?) перевезень. Більшість авіа компаній їй слідують, для багажа. Але тут питання ваги для салону, в мене з переносою було за 10 кг
-
Ви вточніть яких д, певно. Тут Кан чи США? Різні суми, хех
-
Пам'ятаю що для польоту з України (ну умовно з України), треба було конкретний міждународний паспорт тварині, свіжі прививки та аналіз на антитіла проти сказу зроблений в певних датах. І це все у веткліниці в аэропорту підтвердити й отримати папірець
-
Вже Сьогодні, понеділок 11 Березня, о 15.00 Черговий онлайн вебінар по zoom Для реєстрації пишіть на пошту [email protected] Посилання прийде у відповідь на вашу пошту. До зустрічі за кілька годин!
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️