Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Запрошуємо на черговий вебінар вже в цей понеділок 25 Березня, о 15.00 Вебінар проходитиме онлайн по zoom. Буде можливість задати питання наприкінці вебінару. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected] Посилання прийде у відповідь на вашу пошту.
-
Я біля галереї, сподіваюсь з кимось із вас побачитись www.instagram.com/stories/forest_prayer/3329527067758225789?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW82ZG1kd2wxaWpmeQ==
-
Водители NON CDL. $12000 гросс. Без опыта. От 40% оплата. Топливные карты 779-777-0593
-
Приветствую, дорогие друзья!🙋♂️ Я ваш надежный партнер в вопросах иммиграции. Сегодня у меня для вас особое предложение – бесплатная консультация по любым вопросам, связанным с вашим переездом. Независимо от того, нужно ли вам политическое убежище, воссоединение с семьей, иммиграционная виза или помощь в заполнении форм – я здесь, чтобы помочь. Не стесняйтесь писать мне в личные сообщения – с радостью отвечу на все ваши вопросы Пишите сюда👇 @immigration_lawyer_usa
-
Вітаємо! Нарешті прийшла весна у Ванкувері! VanLove sushi & more презентує новий проект VanLove Coffee. Так! Тепер у центрі Ванкуверу окрім смачної Філадельфії можна скуштувати унікальні кавові напої. Це стало можливим завдяки новому члену VanLove команди - Сергію, який приїхав з Дубаю, де він більше 6 років вивчав кавову справу. Ніхто так сильно не любить каву, як мешканці Middle East, де представлені найкращі світові бренди кав'ярень. І саме там Сергій приймав участь у кавових чемпіонатах (Катар, ОАЕ), де відточував свої навички та навчався у найкращих у цій галузі. Тепер, у Ванкувері, Сергій нарешті здійснив свою мрію і на основі VanLove sushi відкрив VanLove coffee. Яке, ми впевнені, у майбутньому стане відомою кав'яренею Ванкувера, яку відкрили українці! Тож запрошуємо вас першими відвідати і спробувати унікальне Saffron Ice cube Latte та інші унікальні рецепти кави. Щодня з 7:30 до 11:30 за адресою: 1755 Robson St. (near Stanley Park) інстаграм кав'ярні: @van_love_coffee
-
CANADA 🎬 ПОСИЛАННЯ НА ЕФІР 🎞 www.youtube.com/watch?v=VeCDiRspQ00 Ми в Канаді - t.me/UA_Canada_Cuaet 🇨🇦🇺🇦 📹ВЖЕ ЗАВТРА 🚀 СOMMON-LAW partner Canada. Партнерство та цивільний шлюб в Канаді
-
Усім привіт! Запрошуємо на майстер класи з гончарства, уже цієї неділі на Великодньому ярмарку у Нью Весті. Приходьте та беріть діток!
-
Шукаю житло в Великому Ванкувері 2 спальні. Розглядаю любі варіанти
-
Потрібна реклама? Налаштовую таргет, контекстна реклама, розробка сайтів, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Сьогодні дощить, я буду тут до 5 pm. Якщо захочете підтримати приходьте, на годинку, чи на 15 хв. Коротенький звіт з учора: www.instagram.com/p/C41r6gcxY_4/?igsh=cHRoMHJvcjJvc2I0
-
🎤 Оттава заявляє, що не планує продовжувати CUAET для українців🇺🇦 ‼️ Міністр імміграції Марк Міллер заявив, що не планує продовжувати CUAET після завершення терміну їх прибуття до Канади🇨🇦. ДЕТАЛЬНІШЕ -t.me/UA_Canada_Cuaet/1177