Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Починайте вчити зарання, а то приїдете, а не укараїнської не англійської… 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
-
Привіт всім! Хтось подавався на звичайну візу (вклеєну, для мультив'їзду) після фоіллесс? Якщо так, підкажіть, чи оплачували за неї (і якщо так, чи було потім повернення коштів?)? Якщо не оплачували, то який документ прикріплювали для пояснення причини?
-
Платить не нужно, скрин с гос сайта прикрепляете где написано что украинцы are exempt от оплаты любых визовых взносов
-
Есть
-
Сейчас скину
-
В тому то і справа що не знаю 🙈 Я виконала умову, що була вказана в work permit - пройти медичне обстеження на протязі 90 днів після прибуття. Лікар сказав що всі результати сам завантажить в систему. Тому, я просто не знала і не знаю що треба далі робити і от прошу роз'яснення в досвідчених земляків. Поділіться будь-ласка що треба робити далі Буду дуже вдячна!
-
-
-
Нічого прикріплювати не потрібно, при відправленні документів на вклейку подаєте роздрукований лист з фоіл лесс ( що є своєрідним visa request), оригінал паспорту, заповнену consent form (згода на обробку даних). Якщо хочете, замовити також зворотню доставку, то потрібно завчасно оплатити її (в призначенні платежу має світитись ваше прізвище), роздрукувати квитанцію та вкласти до основного пакету документів разом із листком про дані отримувача ( імʼя, прізвище як в паспорті, пошта, номер телефону, адреса доставки, бажано з індексом, як в гугл картах)
-
У Ворк перміт , що ми отримали по приїзду , стоять обмеження. Вони не дозволяють працювати з дітьми, в медичній сфері та на сільгосппідприємствах. (Це написано в самому низу документа). Тому, якщо вам потрібно, то можна зняти ці обмеження , подати заявку на новий WP.