Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
1. Не знаю яким чином ви надішлете новий паспорт. Такої опції в акаунті gckey, коли ви подаєте заявки немає. Ви можете надіслати новий паспорт тільки, якщо отримаєте від IRCC запит на цю дію. Пишіть лист-пояснення, з великою повагою, з великим проханням. Опишіть ситуацію свою. Опишіть де ви працюєте на даний момент в Канаді. Але не довгий лист. Ніхто ваші ессе довгі читати не буде. Взагалі не знаю чи спрацює, але спробувати варто. 2. Це вже буде на загальних підставах, тобто на тих умовах, як отримували вп до програми куает. І здається це не так просто і легко як з куает.
-
😱БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА ЧОЛОВІКІВ НЕ БУДУТЬ ОБСЛУГОВУВАТИ У ПОСОЛЬСТВІ 📣Встигніть оформити закордонний паспорт, доки Рада не прийняла цей закон! ❗️Згідно з законодавством, ви можете мати два паспорти, і ваш попередній залишиться у вас, навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. Детальніше - t.me/Slot_Help/31
-
😱БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА ЧОЛОВІКІВ НЕ БУДУТЬ ОБСЛУГОВУВАТИ У ПОСОЛЬСТВІ 📣Встигніть оформити закордонний паспорт, доки Рада не прийняла цей закон! ❗️Згідно з законодавством, ви можете мати два паспорти, і ваш попередній залишиться у вас, навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. Детальніше - t.me/Slot_Help/31
-
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 600$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1200 Працювати вдома години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
всем привет! подскажите пожалуйста, был ли у кого-то опыт обращения к врачу еще до получения медицинской страховки? читала на форуме, что можно попасть бесплатно, или вернут деньги, если заплатил. может ли кто-то рассказать, как это работает? меня конкретно интересует гинеколог, но в целом любой врач) спасибо заранее!
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
🔝ОПТОВЫЙ ТАБАЧНЫЙ МАГАЗИН🔝 Доставка по США✅ Самовывоз✅ В нашем ассортименте есть много различных табачных товаров💯 ✍️HQD ✍️IQOS ✍️Стики ✍️Сигареты Мы без работаем без выходных выходных.🔋
-
Усім хороших свят! Біля галереї сьогодні буду о 1pm. Звіт з учора нижче. Може лайкніть чи перепостьте, може таким чином більше людей залучиться до дій. www.instagram.com/p/C5K0ODFOY8l/?igsh=MXE1bnlsYnI5ajJjMA==
-
Доброго дня . Тетяна 49років , шукаю роботу. 15 років працювала швачкою , пошиття легкої верхньої одежі , також домашнього текстилю ( постільна білизна , тюлі , штори , ламбрикени ,чохли на меблі ) Останні 5 років працювала прибиральником житлових і службових приміщень . Рівень англійської - початковий А2.
-
HELP! Шановна громадо, потребую вашої поради. 2 дні назад знайомий прилетів у Ванкувер і сьогодні потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом. На MSP зареєструвалися, але звісно ще нічого не отримали. Викатили захмарний рахунок. Можливо хтось має чітке посилання на офіційний сайт, що за програмою CUAET медичне страхування діє з моменту прибуття до Канади?
-
В нас була ситуація, дитина зламала руку. Зверніться до страхової , хай підтвердять оплату після отримання карти. І той рахунок який Вам виставлять - Ви не оплачуєте, чекаєте доки буде готовий номер страхової. Потім страхова оплатить. Головне щоб Ви до цього випадку подалися на отримання страховки. Видужуйте!
-
Доброго дня шановна спiльнота. 💬 Прошу звернути на нас увагу!!! Я мaмa трьох дiтoчок.Чолoвік пoмeр, ми остaлися одні. Моїй наймoлодшiй дoнечцi пoтpiбна тepмiнoва опеpaцiя. Дитинi ще тiльки 3 з половиною рoчки,але на свiй вiк перепало багато випробoвувань та бoлю. Зараз Оленкa в пеpeдcмертнoму станi i час iде на недiлi.Їй дуже теpмiнoво потрiбнa дoпомoга. Будь лаcка дoпоможiть нам,блaгаю як Мaма, дуже надiюcя на Вас 🙏 Дoпомoгти дуже лeгко - перeйдiть в МIЙ AККАУНТ . Там вся iнфоpмацiя пpо нас. Щиpо ❤ Вам дякую від усьoго сеpця